Alt i emballage

Velkommen til dig min ven, Gæst (Log ind)

Blog

Velkommen til vores blog om emballage, e-handel og andre ting.

Vi snakker ofte med vores kunder, og vi får en masse gode historier og noget erfaring som vi jo gerne vil give videre. Noget er om emballage, andet er ikke om emballage. Noget kan du måske bruge, noget kan du ikke. Måske spilder du bare tiden...... Måske gør du ikke :-)


At sælge/handle lokalt
Tanker om lokal annoncering, lokale kunder og webshoppen
Læs mere her:

Gæsteindlæg: Noget om bæreposer
Blogindlæg om bæreposer hos billigEmballage.dk, skrevet af skole elev fra Lagoni skolen Vojens.
Læs mere her:


Gæsteindlæg: Vi står på hovedet i emballage for jer
Blogindlæg om billigEmballage.dk, skrevet af skole elev fra Lagoni skolen Vojens.
Læs mere her:


Gæsteindlæg: om Silkepapir

Blogindlæg om silkepapir, skrevet af skole elev fra Lagoni skolen Vojens.
Læs mere her:


Gæsteindlæg om boblekuverter
Blogindlæg om boblekuverter, af skole elev fra Lagoni skolen Vojens.
Læs mere her:

Gæsteindlæg: om gaveindpakning

Blogindlæg af skole elev fra Lagoni skolen Vojens.
Læs mere her:

Vi fik en 10 klasse til at lave blogindlæg
Hvad sker der når man outsourcer blog indlæg til en lokal 10 klasse?...
Læs mere her:

Når dine kunder spørger efter rabat, så spørg dem... - Hvorfor?
Vi tager en pris for den emballage, vi kan tilbyde vores kunder, den er ikke overdrevet billig, men bestemt heller ikke for dyr! Vores priser skal være i den helt billige ende, gerne gennemskuelige på alle typer af emballage og kontorartikler...
Læs mere her:

Er du vinder at tasken
Vil du vide om du vandt tasken i denne måned? 
Læs mere her

Vi leger bare...
Lidt om vores roller hos billigEmballage, om vores tanker for fremtidens salg af emballage. Hvordan vi tænker vi kan optimerer vores produktvisninger til vores kunders behov.
Læs mere her

Valg af tape
Pakketape findes alle steder - alle der pakker noget bruger tape. Her er vores guide til pakketape og bud på bedste metode ved en given emballage - Tape guiden, er måske lidt meget. Men lidt om tape er her da...
Læs mere her

Ophørsudsalg
Man kan stille spørgsmålstegn ved om e-handel har en fremtid. Hvorfor skal kunderne bestille deres varer via internettet, når de i princippet kan printe deres varer selv?
Læs mere her

ScanPack 2015
Messen er Nordens største emballage messe, som afholdes hvert 3. år. Der var denne gang ca. 20 tusinde besøgende, som over de 3 dage messen løber kunne mødes og netværke på kryds og tværs.

Læs mere her

Skattejagt på www.billigEmballage.dk

Gå på skattejagt mellem vores mange typer af emballage og vores mange lækre kontorartikler - Når du finder skatten så send en mail til info@billigEmballage.dk og link siden fra shoppen, er du nummer 7, som sender en mail sender vi skatten til dig.
Læs mere her

Mød Duftverket - En iværksætter historie
Lene fra DuftVerket har fået ordet denne gang - Hvor hun giver et kort indblik i hvad hun synes er FEDT og mindre FEDT ved at være iværksætter - Take it away Lene:
Læs mere her

Må vi byde en kop kaffe

Når man følger lidt med på de sociale medier, er der rigtig meget snak om integration af indvandrer i danmark, og hvordan mødet mellem de forskellige kulturer giver anledning til frustration.
Læs mere her

papMobilen - Høtteoptog 2015 i Vojens

Høtteoptog er en tradition, vi ikke vil gå glip af! Derfor har vi i løbet af sommeren, når der ikke var så mange ordre at pakke eller vare at bestille være i gang med at forberede os på, hvordan vi får præsenteret vores emballage bedst i årets Høtte optog.
Læs mere her


Find din kreative modus og skab løsninger og udvikling.

Markedsføring er svært, det kræver nogle kreative løsninger. John Cleese har inspireret til dette indlæg med betragtninger om, hvordan kreativiteten kan hjælpes på vej. Hvordan finder man en kreativ løsning for emballage salg på nettet? - Få hjælpen her.
Læs mere her

Nyhedsbrev - rabatkode

Hvis du er modtager af vores nyhedsbrev leder du måske efter rabatkoden, vi omtaler denne gang - du finder den her i dette blog indlæg. Der er herunder mange andre spændende indlæg, som vi opfordre dig til at læse lidt i, hvis du finder noget af det spændende.
Læs mere her


Snailmail – reklamen for emballage, som måske virker (og er lovlig)

For et par år siden fik vi den ide at sende vareprøver ud til potentielle købere af vores produkter. Tanken var at vi på den måde hurtigt kom ud til rigtig mange kunder, som så forhåbentligt ville tænke på os næste gang de skulle handle emballage.
Læs mere her


Løkke eller Helle – men betyder det noget?

Salg af emballage på nettet - er det afhængigt af, hvem den kommende statsminister bliver. Jeg tror man køber emballage og papkasser på nettet uanset, hvem der vinder. Læse mere om tankerne bag her...
Læs mere her

Thorning og Løkke i fight

Selv om bølgerne går højt i dansk politik i øjeblikket, så skal vi nok alligevel være stolte af at leve i et land hvor vi politikerne stadig kan nøjes med at duellere på ord.
Læs mere her


Når kvinder shopper

Hvor galt kan det gå når kvinder shopper, og de lige ser den ene ting de bare må eje.
Læs mere her


Fødevare emballage facts

Gæsteindlæg: Emballage er designet til forskellige formål, og når det gælder indpakning og/eller nedfrysning af fødevarer. Bør fødevarer opbevares i emballage, som er beregnet til formålet.
Læs mere her.


Kondolerer til alle grossisterne

Sommetider finder vi jo på at skrive noget der ikke så meget omhandler emballage. Så her får du lige en lille idé om hvorfor vi mener at de unge iværksættere har alt den bedste forudsætning for at erobre markedsandele
Læs mere her.

Emballages værdi

Gæsteindlæg: Ind i mellem er det marginalerne, der afgør, om forbrugeren vælger det ene produkt frem for det andet. Den marginal kaldes emballage. Alligevel undervurderer producenterne ofte emballagens værdi og betydning og udvikler emballager der enten ”oversælger” eller ”undersælger” produktet.
Læs mere her

Emballage og de flourerne stoffer

Gæsteindlæg: Der er rigtigt meget farligt emballage, lige nu køre det i medierne over mikrobølge popcorn men det er slet ikke det eneste du skal passe på med, meget fedskyende emballage som mikrobølge popcorn høre under er der også madpapir, pizzabakker osv.
Læs mere her

Hvad sker der når der trædes på en iværksætter

Hvis du er rigtig iværksætter, så har du sikkert også prøvet at sidde i klemme et eller andet sted. Det kan være det offentlige der har været efter dig. Måske ville banken ikke låne dig pengene til opstart. Måske er der en af de store konkurrenter som har trådt dig over tærerne, eller noget helt andet.
Læs mere her


Snail mail – reklamen for emballage, som måske virker (og er lovlig)

Lad mig begynde med at forklare begrebet ”snailmail” – på dansk er ordet trukket sammen. På engelsk ”Snail mail”. Et kig i den danske ordbog forklarer begrebet således: ”Breve der sendes med postvæsenet, i modsætning til meddelelser der sendes via internettet (e-mail)” – ganske enkelt altså gode gammeldags breve, sendt ud i landet med posten.
Læs mere her

Reklamer først sjove når de er forbudte

Nogen gange trækkes reklamer bevidst tilbage, så er der nemlig en chance for at de får viral på nettet. Se denne reklame for mastercard, og vurder selv om det er tilfældet i denne.
Læs mere her

Hvad emballage også kan bruges til

Er du en af dem der ønsker dig din egen hjemmebiograf, men mangler midlerne. Se her hvordan.
Læs mere her

Noget om at være lille

Når man er en lille forhandler af emballage ligesom vi er, eller en anden lille virksomhed på den danske marked, så kan man ind imellem godt ærgre sig over at man ikke har de budgetter som konkurrenterne har. Hver gang man har en idé til et eller andet som koster penge, så skal man hele tiden overveje hver en krone som man bruger. 
Læs mere her

Smart emballage giver forbrugerne lyst til at købe.

Gæsteindlæg: Vi lægger måske ikke selv mærke til det, men ofte foretrækker vi, at købe produkter der er pakket ind i en smart emballage, frem for et produkt i en kedelig emballage. F.eks. når man køber kødpålæg, i pakker med et låg, der skal rives op og derefter ikke kan lukkes igen.
Læs mere her

Emballage

Gæsteindlæg: Emballage er for mange, noget man tager for givet. Men hvis man tænker over det, er det faktisk noget helt fantastisk, som de fleste ikke vil være foruden. Emballage er noget, man finder over alt. I dag kan man næsten ikke købe en vare eller genstand, uden at den er pakket ind.
Læs mere her

Hobbyknive og knivloven

Hobbyknive og andre knive til erhvervsmæssigt brug er som udgangspunkt ikke ulovlige, så længe de bruges og kun er tilgængelige i forbindelse med udførslen af erhvervet
Læs mere her

Manglende salg af emballage? Hæng en seddel op på væggen.

Når man har arbejdet så meget med webshops og SEO som vi har, og skrevet side op og side ned om emballage, så bliver man også lidt fanget i hvor tit man tjecker resultaterne af ens arbejde. Du kender det måske selv, man skal lige ind og tjecke analytics og webmaster tools. Hvor ligger vi i dag? Hvor meget emballage har vi solgt? Har vi flyttet os på søgemaskinerne og er der noget vi bør gøre anderledes?
Læs mere her

Emballage

Gæsteindlæg: Emballage, en ting som vi ofte slet ikke bemærker eller ligger de store spekulationer i. En ting som blot bliver smidt i skraldespanden, og ofte bare bliver efterladt i naturen. På trods af dette, er emballage og indpakning en ting, som påvirker vores jordklode ufatteligt meget. Derfor er det vigtigt at skabe en større opmærksomhed på dette, gøre jordklodens befolkning agtpågivende på dette.
Læs mere her

Ny sofa?

Har du nogensinde prøvet at købe en helt ny sofa, og få den leveret I dit hus eller lejlighed? Så kender du måske situationen på nedenstående billede. Selvfølgelig er din nye sofa godt emballageret, og pakket ind i rigtig meget emballage.

Læs mere her

Miljøvenlig emballage

Gæsteindlæg: Den Europæiske Union fastsætter grænseværdier for bestemte forurenende stoffer med det formål at nedbringe tilstedeværelsen af disse forurenende stoffer i fødevarer og emballage til de laveste niveauer. Det er målet at opnå et højere folkesundhedsbeskyttelsesniveau, især for sårbare befolkningsgrupper børn, allergikere mm.
Læs mere her

Emballage til iværksætter

Gæsteindlæg: Alle iværksætter der sælger eller sender noget, til en kunde eller en virksomhed har brug for emballage, om det er papkasser eller om det er forsendelse poser, emballagen er en del af Iværksætterens markedsføring og budskab.
Læs mere her

Derfor skal du netværke

Det kan måske virke som om du intet får ud af det. Hvorfor skal du bruge din tid på at netværke, du møder jo alligevel ikke dine potentielle kunder i disse netværks grupper.Sådan har vi det i perioder også med emballage. 
Læs mere her

Nystartet webshop

Måske du går I tankerne om at starte en webshop, eller måske er du havnet i opstart af en webshop uden egentlig at have planlagt dette. Måske vil du gerne sælge billig emballage ligesom os.
Læs mere her

Top eksponering

For nylig var vi hos billig emballage samlet med Haderslev erhvervsråd til et arrangement I street dome I Haderslev. Et af dagens indslag var et lille foredrag med en af folkene bag street dome i Haderslev. Der blev fortalt lidt om tankerne bag projektet, finansiering og meget mere
Læs mere her.

Din opmærksomhed er penge værd

Vidste du godt at din opmærksomhed er penge værd. Når du eksempelvis sidder her på denne blog og læser noget vi har skrevet, så har vi fået lov at få noget af din opmærksomhed, og denne opmærksomhed kan faktisk gøres op i penge. Selvfølgelig er det meget lidt vi taler om, og vi forventer ikke at vi kommer til at sprøjte emballage ud af lageret fordi der engang imellem er nogen der gider at læse på vores blog.
læs mere her.


Far hvad laver du egentlig på arbejde?

Forleden fik jeg dette spørgsmål af min mindste. Havde selvfølgeligt min elevatortale klar, men ok det fangede hun ikke meget af. Tror bare hun lod som om hun lyttede. For hvad er det egentligt jeg laver derude på arbejdet, som tager så meget af min tid med hende.
Læs mere her.

Mors dags gave i emballage – ja hvorfor ikke?

Mors dag nærmer sig og alle steder dukker der reklamer op og minder os alle om at huske denne dag, hvor vi kan sætte ekstra pris på vores mor. Eller som mange nok gør, sætte ekstra pris på sine børns mor. Hvad er derfor mere oplagt end at bruge denne dag til at give din mor lige det alle mødre må ønske sig? En gavekurv fyldt med den lækreste emballage, med boblekuverter og sprit tuscher.
Læs mere her.


Nu sælger vi mere emballage

Man skulle næsten tro det er for godt til at være sandt. Men i vores iver på at finde nye metoder til at vækste, har vi af prøvet et par ting som viste sig var alle pengene værd, og alene med et par små rettelser på shoppen, blev det muligt for os at sælge endnu mere emballage på vores shop.
Læs mere her.

Lidt om dropshipping

De store grossister I Danmark har lange og stolte traditioner. De ved hvem der er deres kunder, og de forsøger at være loyale over for deres store kunder. Det kan dog have en uheldig konsekvens hvis de afholder sig fra at forny deres markeder, og især hvis de ikke tager det stærkt voksende internet marked i betragtning.
Læs mere her.


Mere end emballage

Her hos billig emballage har vi flere gange overvejet om vi bør udvide vores sortiment så vi har andet end bare papkasser, boblekuverter og andet emballage på lager. Derfor har vi i den senere tid kigget mere ind imod andre ting som også kunne være væsentlige for vores kunder.
Læs mere her.


Besværligt at handle på en webshop

Har du nogensinde tænkt at det var lidt besværligt at handle på en webshop. Måske har du ret.
Læs mere her


Nystartet webshop?

Har du lige startet en ny webshop? Brug ikke alle pengene på emballage den første dag, du får brug for dem andre steder.
Læs mere her

Tosset emballage fredag

På vores lagerhotel har vi sommetider nogle fredage hvor vi har lidt for god tid, og som regel skal vi finde på et eller andet skør til lige at sætte humøret før weekenden. Selvfølgelig sker det først når alt emballage er pakket og sendt til kunderne.
Læs mere her.

Hvilken emballage bruger du?

Har du tænkt på hvilke signaler du sender med den emballage du bruger? Mange tænker måske ikke så meget på det.
Læs mere her.

Ville Shell overleve hvis de var en online webshop?

I dag skulle jeg lige ind og tanke bilen inden jeg kunne komme på arbejde. Jeg oplevede en række ting som fik mig til at tænke på om de ville overleve hvis de var en webshop.
Læs mere her


Har du de rigtige produkter

I dag er det meget moderne for de lidt større interesse sider på nettet, at have en webshop tilknyttet. Og det giver jo også god mening.
Læs mere her.


Emballage video fra GLS
GLS har lavet nogle super video klip, hvor der er anbefalinger til hvorledes du kan emballere dine varer. Vi anbefaler dog ikke lige det der med brug af avispapir. Lidt for amatør efter vores smag. Men heldigvis findes der jo både silkepapir og bobleplast til at fylde luft hullerne med.
Webshop og sociale medier

Hos billigEmballage.dk vil vi gerne være der hvor vores kunder er. Vi vil gerne i dialog med vores kunder, både ved gode og uheldige oplevelser omkring et køb. Vi vil altid gerne besvare spørgsmål og hjælpe vores kunder. Læs mere her.


Profil af en kunde hos billigEmballage

Secondhand festtøj fra de3lise er blevet til, fordi vi er tre kvinder, Else, Lise og Elisabeth, der alle hver for sig har gået med tanken om at blive selvstændige. En dag mødes Elisabeth og Lise, der er kusiner, og finder ud af, at de begge to brænder for at lave en butik med brugt festtøj på nettet. Kort tid efter møder Elisabeth sin tidligere chef, Else, der er på udkig efter nye udfordringer, og da Else er uddannet skrædder og har arbejdet inden for modebranchen, er det et helt naturligt projekt for hende at gå med i.

Vi mødes en søndag i foråret alle tre og viser en masse gallatøj frem til hinanden og finder ud af, at vi supplerer hinanden rigtig godt: Lise er super kreativ og bliver ansvarlig for vores design, Elisabeth er god til lovstof og kundeservice og bliver vores butiksbestyrer, og Else bliver ansvarlig for økonomi og markedsføring, fordi hun er god til det kølige overblik og de store linjer. Vi mødes om søndagen og vurderer, fotograferer og beskriver tøjet, og det foregår altid med meget intense diskussioner og mange gode grin. Faktisk har butikken fået sit navn, fordi vi, når vi arbejder i vores showroom, altid ender med at hedde Lise alle tre.

Det er vigtigt for os, at vi både kan have det sjovt og samtidig være med til at udvikle genbrugstanken og vise, hvordan man kan være bæredygtig på en måde, der betaler sig. Hos os får man rabat for sit brugte festtøj og tilbehør, og der behøver ikke sidde et bestemt mærke i tingen. Vi kalder det DROP N' SHOP. Ideén til vores koncept har vi fået, fordi vi elsker at købe, men hader at smide ud, og sådan tror vi også, mange andre har det. Med vores koncept kan alle give en flot ting videre og selv få noget tilbage.

Se mere hos de3Lise her
billigemballage.dk - Farvergården 2 - 6541 Bevtoft - Telefon 299 36 447 - E-mail info@billigemballage.dk CVR 31602041
Webshop design af Jacob Leander ApS
Klik her for vores mobilside