Alt i emballage

Velkommen til dig min ven, Gæst (Log ind)

Din opmærksomhed er penge værd

Vidste du godt at din opmærksomhed er penge værd. Når du eksempelvis sidder her på denne blog og læser noget vi har skrevet, så har vi fået lov at få noget af din opmærksomhed, og denne opmærksomhed kan faktisk gøres op i penge. Selvfølgelig er det meget lidt vi taler om, og vi forventer ikke at vi kommer til at sprøjte emballage ud af lageret fordi der engang imellem er nogen der gider at læse på vores blog. Men har man en side som er højt eksponeret med mange besøgende, så skaber det faktisk en værdi for dette site.

Den opmærksomhed som bliver tildelt et site, blog eller youtube klip, kan rent faktisk omsættes til valuta. Der findes nemlig mange virksomheder som gerne vil betale gode penge for at blive eksponeret her. Sommetider er det meget tydeligt hvornår det er betalt reklame, men andre gange kan det også bare være product placement som man ikke lige tænker over. Men alt eksponering har en værdi, og kan derfor handles.

Du kan sikkert ikke rigtig bruge denne information til noget stort. Men det er en sjov tanke at tænke, at næste gang du sidder og læser på et site, som eksempelvis vores emballage blog, så er du i gang med at overføre værdi til pågældende site.billigemballage.dk - Farvergården 2 - 6541 Bevtoft - Telefon 299 36 447 - E-mail info@billigemballage.dk CVR 31602041
Webshop design af Jacob Leander ApS
Klik her for vores mobilside