Alt i emballage

Velkommen til dig min ven, Gæst (Log ind)

Lidt om emballage og dropshipping

De store grossister I Danmark har lange og stolte traditioner. De ved hvem der er deres kunder, og de forsøger at være loyale over for deres store kunder. Det kan dog have en uheldig konsekvens hvis de afholder sig fra at forny deres markeder, og især hvis de ikke tager det stærkt voksende internet marked i betragtning. Kunderne vil have varerne billigt, og de vil have et stort udvalg at vælge imellem. På grund af dropship terminologien er det blevet væsentlig nemmere for en mindre webshop at have de korrekte varer på shoppen, uden fysisk at have dem på hylderne. Unge smarte IT nørder som ved alt om SEO og online marketing har store muligheder i den branche, men de danske grossister halter langt efter. Det er væsentlig nemmere for disse iværksættere at lave aftaler med udenlandske grossister som kan levere varen billigere end de danske grossister, og i mange tilfælde lige så hurtigt som de danske. Internet markedet bliver domineret af de iværksættere som ser mulighederne, og ikke er bange for at udnytte dem eller fejle. Og det faktum at de større danske grossister afviser denne kunde gruppe, vil medføre at de taber på den lange bane.

Her hos os bruger vi også dropship som en del af vores strategi til at sælge mere emballage. Naturligvis er vi nød til at have alle standard varer som papkasser, boblekuverter og boblefolie på lager så vi kan levere det hurtigt. Men vi har efterhånden en række gode kunder som køber emballage i meget store partier, og der kan det være en kæmpe fordel at få ordrerne leveret direkte fra vores grossister. I enkelte tilfælde er ordrerne på emballage så store, at selv vores grossister får det leveret direkte fra producenterne. Det giver os en kæmpe fordel i besparelse på fragt og håndtering på eget lager. Men det medvirker også at vores indkøbs volumen på emballage bliver væsentlig større, og derfor er vi mere attraktiv som emballage kunde.

Det er dog langt fra alle grosister som er gearet til denne udfordring, og enkelte afstår helt fra at tilbyde denne løsning. Men vi forudser at markedet vil blive domineret af denne form for samhandel i fremtiden, ikke kun inden for papkasser og emballage, men også inden for alt andet der kan leveres via internettet. Vores strattegi er at vi skal være med i front på de nye tiltag, således vi kan sikre at vi i fremtiden vil være en af Danmarks førende leverandører inden for billig emballage.billigemballage.dk - Farvergården 2 - 6541 Bevtoft - Telefon 299 36 447 - E-mail info@billigemballage.dk CVR 31602041
Webshop design af Jacob Leander ApS
Klik her for vores mobilside