Alt i emballage

Velkommen til dig min ven, Gæst (Log ind)

Mors dags gave i emballage – ja hvorfor ikke?

Mors dag nærmer sig og alle steder dukker der reklamer op og minder os alle om at huske denne dag, hvor vi kan sætte ekstra pris på vores mor. Eller som mange nok gør, sætte ekstra pris på sine børns mor. Hvad er derfor mere oplagt end at bruge denne dag til at give din mor lige det alle mødre må ønske sig? En gavekurv fyldt med den lækreste emballage, med boblekuverter og sprit tuscher. Derfor giver vi hos billig emballage dig nu muligheden for let og bekvemt at bestille din mors dags gave online. Vi har samlet den flotteste kurv, men dejlige farver og udelukkende med indhold der vil få selv dem mest emballage elskende mor til at juble.

Kurven ligger naturligvis under vores gave kategori, men der holder ligheden med de andre produkter under den kategori også op. Kurven i sig selv er en flot papkasse, som er forret med silkepapir og Ulrik har været så kreativ at folde nogle skumme roser af silkepapir. Farverne kommer fra de smukke røde boblekuverter. Disse røde boblekuverter sælger vi normalt i kasser af 100 stk., men her får du dem sammen med røde kuglepenne, røde sprit tuscher og røde elastikmapper. Alt sammen nogle af de gode emballage produkter vi har på shoppen. Vi glæder os meget til at sende en masse mors dags gaver ud til alle de skønne mødre, som virkeligt har fortjent denne fantastiske kurv.

De første mors dags gaver er bestilt.

Vi har en masse papkasser klar til at pakke mors dags gaver, men skynd dig at få bestilt din emballage gave til din mor. Ulrik, som er den kreative person bag mors dags gaven tager på ferie inden længe. Der er masser af røde boblekuverter og lyserøde post-it’s, men vi er ikke sikre på at vi på lageret kan samle papkasser nok til at følge med efterspørgslen på gaverne. Derfor opfordrer vi igen til hurtigt at få bestilt dine mors dags gave online og gøre din mor til den lykkeligste mor i landet.

Tror vi selv på den? Nej måske ikke – men vi tror på at det virker at skrive om det. Faktisk ved vi at det virker at skrive om det. Selv om det er tosset og at der formentligt ikke kommer en eneste ordre på vores gavekurv, ved vi at teksten er vigtig. Hvordan skulle søgemaskinerne vide at ingen formentligt vil købe en mors dags gave, som er opbygget af papkasser, røde boblekuverter og kuglepenne? Det kan den trods alt ikke vide, eller det vil sige at det tror vi ikke den kan vide. Men nu ved den da at vi har en mors dags gave og at vi er med der hvor kunderne er i andre og mere slutbruger orienterede brancher.

Så kom ikke her og sig vi ikke følger med når der er en bevægelse indenfor salget af vare online. På trods af at vores mors dags gave måske ikke sælger så godt er vi stadigt med og vil gerne leverer emballage til dem der sælger godt denne dag.billigemballage.dk - Farvergården 2 - 6541 Bevtoft - Telefon 299 36 447 - E-mail info@billigemballage.dk CVR 31602041
Webshop design af Jacob Leander ApS
Klik her for vores mobilside