Alt i emballage

Velkommen til dig min ven, Gæst (Log ind)

Nu sælger vi meget mere emballage

Man skulle næsten tro det er for godt til at være sandt. Men i vores iver på at finde nye metoder til at vækste, har vi af prøvet et par ting som viste sig var alle pengene værd, og alene med et par små rettelser på shoppen, blev det muligt for os at sælge endnu mere emballage på vores shop.

Vi havde i nogen tid snakket om at vores udvalg af betalingskort måske skulle udvides lidt. Vi havde indtil videre valgt kun at tilbyde almindelig dankort til vores emballage kunder, og havde dermed udeladt alle udenlandske kredit kort, og deriblandt også mastercard. Det skulle vise sig at have været en kæmpe bommert. Det tog rigtig lang tid at få ansøgningen godkendt hos Nets, men vi kunne se en øjeblikkelig stigning i antallet af emballlage ordrer. Vi fik ikke flere besøgende på siden, men vi fik helt klart mange flere ordrer fra de besøgende. Så er du i gang med en webshop, så lad være med at spare her.
Et andet sted hvor vi også fejlagtig havde sparet på budgettet, var på design af shoppen. Vores kunder kom der jo for at købe emballage, og ikke for at se en flot hjemmeside. Derfor så vores tidligere emballage shop en anelse mere amatør agtig ud end vores nuværende shop. Da vi endelig fik dette rettet, kunne vi se en væsentlig forbedring i salget af emballage.
Faktisk var det slet ikke så dyrt at få opdateret disse 2 ting. Nyt design til shoppen kostede os under 10.000, og flere betalingsmuligheder var heller ikke ret dyrt. Når man sammenligner med vores stigning i salg af database, så var det et rigtig dårligt sted at spare. Sådan kan man blive så meget klogere. Vi havde ellers mest fokus på SEO delen, og på at få flere potentielle kunder ind på shoppen. Nu er vi så blevet det klogere.billigemballage.dk - Farvergården 2 - 6541 Bevtoft - Telefon 299 36 447 - E-mail info@billigemballage.dk CVR 31602041
Webshop design af Jacob Leander ApS
Klik her for vores mobilside