Alt i emballage

Velkommen til dig min ven, Gæst (Log ind)

Nystartet? Brug ikke pengene på emballage

Har du lige startet en webshop, så har du sikkert hovedet fuld af alle mulige ting. Du skal have styr på dine leverandører og dine produkter. Du skal også have lavet en masse billeder af dine produkter, og have det hele sat flot op på din shop. Men først og fremmest skal du i gang med at lave en helt masse SEO. Faktisk har du ikke tid til noget som helst andet, for SEO er ekstremt vigtigt, og det kommer til at tage alt din tid. Der er så mange ting du skal bruge både tid og penge på, at det kan være svært at overskue hvor du skal begynde og hvor du skal ende.

Det du ikke skal bekymre dig om, er hvilken emballage du skal have på lager når du åbner din shop. Alt for mange nystartede webshops køber emballage hjem for flere tusinde kroner, hvilket er fuldstændig unødvendig. Det er nemlig de færreste shops der sælger ret meget de første mange uger de har åben, og så er det ikke smart at have penge bundet i emballage. Du sælger nemlig ikke mere bare fordi du har et stort lager af emballage, brug hellere pengene og energien på markedsføring i stedet.

Når du starter op, er du altid meget velkommen til at ringe til os og få en snak om dit emballage produkt. Vi anbefaler oftest at man kun køber en enkelt type emballage eller størrelse af papkasser, og vi sender gerne et par prøver så du lige kan sikre dig at det er det rigtige valg. Langt det meste emballage sælges i bundter eller ruller. Og med en enkelt bundt af papkasser i en passende størrelse, er du ofte dækket ind til dine første ordrer de første par uger. Herefter får du selv meget mere erfaring omkring hvilken type emballage der passer dig bedst. Og eftersom vi har dag til dag levering af emballage, så kan du hurtigt få genopfyldt så det passer til dit behov.billigemballage.dk - Farvergården 2 - 6541 Bevtoft - Telefon 299 36 447 - E-mail info@billigemballage.dk CVR 31602041
Webshop design af Jacob Leander ApS
Klik her for vores mobilside