Alt i emballage

Velkommen til dig min ven, Gæst (Log ind)

SmartOrder

I kender det godt, man skal have købt emballage, men hvad var det nu man købte sidst. Hvorfor skal det være så besværlig at finde de produkter jeg plejer at købe, og hvorfor skal jeg huske mit username og password hver gang.

Nu gør vi noget ved det. Er du en af de kunder der ofte bestiller de samme produkter, så kan du nu nemt bestille det hele via smartOrder. Her ligger din foretrukne indkøbsliste klar med det samme du åbner programmet. Det har aldrig været nemmere at bestille sine varer.


Programmet er stadig på baby stadiet.. Men vi har store planer med udviklingen, og det er vigtigt for os at vores kunder bestemmer i hvilken retning det skal udvikle sig. Derfor er programmet allerede ved at blive testet i Beta version hos de første kunder.
Rent teknisk kan vi fortælle at programmet kører som en lokal installation på din computer, men opdaterer ordrer og priser med en database i skyen. Men den ligger lokalt, og dermed kan du slippe for at logge m.m.
Vil du også købe smartere, og være med til at bestemme hvilken vej platformen skal udvikle sig, så tag straks fat i Jens på kontoret. Så hjælper han med at få programmet installeret hos dig, og viser dig hvordan du kommer i gang.

DOWNLOAD HER:


 

 

Sådan bruger du smartOrder:

billigemballage.dk - Farvergården 2 - 6541 Bevtoft - Telefon 299 36 447 - E-mail info@billigemballage.dk CVR 31602041
Webshop design af Jacob Leander ApS
Klik her for vores mobilside