Søg efter specifikke produkter her

Handelsbetingelser

 

 

Generelle oplysninger

 

 

Pick And Pack Aps

c/o billigEmballage.dk
CVR-nr.: 31602041
Farvergården 2, 6541-Bevtoft, DK
info@billigEmballage.dk
+45 29936447

 

Betaling

Hos billigEmballage kan du betale med Dankort, Visa, American Express, Mastercard, JCD med og uden 3D-Secure
Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort på billigemballage.dk

 

Benytter du internationale credit eller debit kort reserveres det beløb, der accepteres i købsprocessen, når vi har afsendt varen trækker vi beløbet på dit udenlandske udstedte kort (visa, Mastercard ect.). Herfter fjernes reservationen på dit kort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra billigemballage.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 
Nye kunder betaler altid første  ordre forud.


MobilePay accepteres ligeledes, også her slipper du for kortgebyr.
Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra billigemballage.dk. Der kan her heller aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt.


Fakturabetaling tillægges et gebyr på kr. 25 (kun erhverv).


Betaling via EAN nummer - kun for instuditioner, tast dit EAN nummer i rubrikken og gerne ID mm. i note feltet.

 

 

Prisoplysning

 

Ifølge markedsføringsloven § 13 skal prisen, inklusiv alle omkostninger og gebyrer på en vare, vises, første gang kunden ser varens pris. Vi er i tæt dialog med Forbrugerombudsmanden, og arbejder på at gøre det så let som muligt, for dig som kunde hos os, at vi lever op til de krav, der stilles i markedsføringsloven.


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

 

Levering

 

Max pris altid kun 59 DKK + moms med Fragtmand eller GLS til erhvervs adresse.

Privat levering med GLS til deres pakkeshops. (nogle produkter kan pga. størrelse ikke sendes til pakkeshop, disse leveres med fragtmand til fakturaadressen)

Privat levering med GLS til hjemmeadressen koster 85 DKK + moms.

Hos os kan du opnår fri fragt ved køb af varer for mere end 500 DKK + moms. Shoppen trækker fragten fra så snart du er over 500,- + moms.

Leveringstid 1 - 3 dage. - ordre afsendes normalt samme dag ved bestilling inden kl. 12.00

billigEmballage.dk sørger for levering af emballage enten med Fragtmand eller GLS (med mindre andet angives) til modtager. billigEmballage.dk kan vælge at leverer med andet fragtfirma til adressen. Rettidig levering af emballage forudsætter dog at distributøren overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos denne vil dette tilsvarende forsinke leverancen af emballage i forhold til den ønskede leveringsdato.

billigEmballage.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Fragtmanden eller GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevene leverancer, fremsender billigEmballage.dk naturligvis en ny leverance emballage uden beregning. 

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet. - inden forudgående aftale, mail til info@billigEmballage.dk og aftal nærmere.

Har du problemer med levering af din emballage ordre, så ring til os. Vi er til at snakke med...

 

 

 

 

 

 

Fortrydelsesret

 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den tilbage: 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. 


Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. 


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 95,00 dkr.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Tryk, print osv.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb af emballage, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb af feks. papkasser. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

 

billigEmballage.dk
Farvergården 2
6541  Bevtoft

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

 

billigEmballage.dk
Farvergården 2
6541  Bevtoft


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på billigEmballage.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos billigEmballage.dk.

 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling ved betaling af emballage ordrer, bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af emballagen i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke emballage der er i indkøbsvognen når du handler online hos billigEmballage.dk. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

 

Under et køb af emballage, udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 ar, jf. bogføringsloven. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos billigEmballage.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb af emballage foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse (tidligere også telefonnummer) optaget på en mailingliste (tidligere også en smsliste) hos billigEmballage.dk. således at man løbende modtager nyheder om emballage og anden information om indpakning, emballage osv. fra billigEmballage.dk. Vi samler disse mails op forskellige steder på vores site, blandt andet via pop-ups og sider med tilmelding/framelding.
Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

 

Som registreret hos billigEmballage har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig. Det får du ved at kontakte kontaktperson, som kan være fysisk person eller billigEmballage.dk På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

 

Den dataansvarlige hos billigEmballage er Hans Poulsen.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jens Friis Felber, info@billigEmballage.dk -  Tlf: 29936447. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

 

Pricerunner købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal sikres gennem Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Som den største tjeneste til produkt- og prissammenligninger hjælper PriceRunner hver måned mere end en million danskere med at gøre en god handel. PriceRunner blev startet i 2000 og har altid været uafhængig og gratis at bruge.

 

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS BILLIGEMBALLAGE.DK

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold i forhold til hvad der er relevant for dig og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, kan du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10. oktober 2022