Søg efter specifikke produkter her

PAKMAN

Intelligent lagerstyrring.

 

PAKMAN blev oprindeligt skabt ud fra et internt behov i billigEmballage.dk. Her havde vi brug for et system til ordrestyring og styring af indkøb, der var effektivt og transparent – også i forhold til at kunne måle avancen på de enkelte ordrer. PAKMANs styrke ligger i funktionaliteten, brugervenligheden og integrationen til eksisterende økonomisystemer. Netop fordi det blev skabt som et internt værktøj, er det let for alle at få op at køre.

 

 

 

 

Simpelt & Fleksibelt værktøj til Lagerstyring

PAKMAN er fleksibelt og intuitivt at arbejde med og har en praktisk tilgang til den intelligente lagerstyring. Man skal ikke være teknisk stærk for at få det til at virke og integrationen til eksisterende økonomisystemer fjerner en masse tidskrævende manuelt arbejde og bøvlede excelark. Hermed får man frie hænder til det vigtige arbejde med at udbygge og optimere virksomheden, og du vil altid have det på hylderne, du tjener bedst på.

Bevar dit overblik over hele linjen!

PAKMAN er i høj grad et værdiskabende værktøj, der bringer stor gennemsigtighed ind i kundernes forretning. På baggrund af data er det hurtigt at danne sig et overblik over, hvor forretningen kan optimeres i forhold til indkøb og lagerbinding. Denne indsigt giver vi kunderne som konkrete tips – bl.a. gør vi dem opmærksomme på produkter med for lav dækning, kunder der ikke har købt i længere tid, varer der bør sættes på tilbud og eventuelt udgå for at fjerne døde varer m.m.

Hvad er PAKMAN og hvordan kan jeg integrere det i min forretning?

- Se videoen nedenfor -

 

 

Denne måde at anskue data på gør PAKMAN til et intelligent og uundværligt lagerstyringssystem. Et der giver dig fuld kontrol med dit lager.

 

Vil du vide mere om lagerstyrring og PAKMAN, så klip på dette link!