Søg efter specifikke produkter her

Bæredygtighed/ESG hos billigEmballage.dk

 

billigEmballage - Vi forsøger at passer på klimaet og hinanden

 

Som erhvervsdrivende i dag, er det vigtigt at være med til at passe på vores miljø, klima og tage et socialt ansvar. Hos billigEmballage har vi indført en række tiltag, som gør at du som kunde hos os, er med til at passe på vores miljø. Bla. tilbyder vi mange af vores emballage produkter i forskellige former for klimavenligt materiale, som genbrugt plastik i vores forsendelsesposer, FSC mærkede papir- og papprodukter eller bionedbrydeligt kassefyld.

 

Desuden har vi også i driften på kontoret og lageret, indført en række klimavenlige tiltag, som sænker vores energiforbrug væsentligt. Vores strøm bliver for eksempel leveret af danske vindmøller.

 

 

Hos billigEmballage har vi fået installeret klimavenlige luft til luft varmepumper, som sørger for at opvarme vores rum i det daglige. Luft til luft anlæg kører på strøm.

Strøm som hos os leveres af Danske vindmøller og derved mindsker Co2 aftrykket betydeligt.

Vores strøm bliver leveret af danske vindmøller og sikre derved at vi mindsker det Co2 aftryk vi sætter som virksomhed i den daglige drift.

Du kan læse mere om vores Energi aftale her - og måske selv blive inspireret til at få samme aftale.

Vi har for nyligt skiftet alle vores pærer og lysstofrør til lavenergi LED i hele bygningen.

Vores energiforbrug til lys bliver derfor, foruden at køre på vindmølle energi, sænket betydeligt i dagligdagen, da effektive forbrug falder med 300% pr. pære og lysstofrør. 

 

Affaldshåndtering hos billigEmballage

Vi har i en lang årrække sorteret vores affald. Primært består vores affald af 3 typer affald. 

  1. pap / papir affald
  2. plast affald
  3. blandet affald

Pap og papir kommer primært fra det emballage vi selv får ind i huset ved leveringer, dette genbruges dels til kassefyld (hos en af vores gode kunder) de sidste rester pap og papir afhentes sorteret af vores lokale leverandør af affaldsløsninger.

Plast affaldet kommer primært fra indpakning af paller, som vi modtager samt surring til disse. Plasten afhentes og sorteres fra hos vores lokale leverandør af affaldsløsninger.

Blandet affald, er køkkenaffald fra vores kantine, vores blandet affald fra kontoret osv. Dette er en meget lille mængde og afhentes ligeledes af vores lokale leverandør af affaldsløsninger.

 

Transport af varer via eksterne leverandører

Den helt store "synder" ved alt online handel, vil altid være transporten til og fra vores lager i Bevtoft. Derfor er det vigtigt for os når vi selv bestiller transporten at vi ud over prisen hos transportøren også sikre os at de arbejder med at gøre transporten så bæredygtig som muligt.

I skrivende stund (april 2023) er vores fragt samlet hos DSV. Som en af de største indenfor tansport i verden arbejder det seævfølgelidt meget seriøst med bæredygtighed, både i form af miljøtiltag og sociale tiltag. Du kan læse mere om det hos DSV direkte her.

DSV benytter GLS som underleverandør, mange af vores pakker leveres via GLS, derfor er deres tilbang til bæredygtighed også vigtige for os, du kan via dette link læse om hvordan GLS arbejder med bæredygtighed.

 

Social ansvarlighed - S'et i ESG

 

Hos os bruger vi hinanden dagligt, vi bruger hinanden til faglig sparing, vi bruger hinanden socialt. Det bør vi bevist med en posetiv og rolig tilgang, som sikre at der hos os er trygt og sikkert at være. Vi arbejder tæt sammen om at løse de opgaver der er i firmaet. Der er hos os plads til at begå fejl og lærer af de fejl, så vi sammen kan blive endnu bedre til at lykkedes.

 

Vi arbejder med sygefraværd, heldigvis er der et meget lavt sygefraværd hos os. Det er vi glade for, fordi det indikerer at her at trygt og behageligt at være. Samt at vi sikre os at vi ikke udsætter os selv for risiko. Der er ingen, som skal blive syge af at gå på arbejde hos os, hverkent mentalt eller fysisk.

 

Lærlinge, flexjobbere, praktikanter mm. er helt naturligt hos os. Vi har siden starten hos billigEmballage haft lærlinge pt. er der en lærling på lageret og kontoret, som begge er færdigt uddannet i løbet af foråret 2024. Når de er uddannet ser vi om ikke der kan blive en plads til dem hos os, hvis de har lyst til at blive. Herefter finder vi nye egnede lærlinge, så vi får uddannet nye medarbejdere. 

Ud over lærlinge har vi i mange år brugt flexjob ordtningen. Én af de første ansatte, som har være hos os i 10 år er flexjobber. Der har været andre, som er stoppet da de skulle pensioneres eller fundet andet arbejde. Hos os er det naturligt at nogle arbejder lidt mindre (pga. en skavank) og de indgår på helt lige fod med alle os andre. 

Du kan læse mere om os ved at klikke på billedet herunder: 

 

 

 

Hvad kan du gøre som kunde?

For at sikre at vores kunder, selv kan bestemme i hvilken grad de ønsker at bidrage til et bedre miljø i fremtiden, har vi lavet et kategori der hedder: Bæredygtig Emballage - her finder du et stort udvalg af emballage og forsendelsesprodukter, som aktivt sænker Co2 aftrykket for erhvervsdrivende. 

Vi forsøger hele tiden at finde nye og bedre produkter indenfor det bæredygtige segment. Heldigvis er der i dag et stort fokus på netop dette hos langt de fleste af vores faste leverandører og producenter. De producerer med genbrugte råvare og forsøger også at sænke deres energiforbrug.

Vil du selv igang med ESG og sikre at din virksomhed bevæger sig i imod en mere bæredygtig fremtid, så kan du her læse mere om ESG.