Søg efter specifikke produkter her

 

billigEmballage - Vi forsøger at passer på klimaet.

 

Som erhvervsdrivende i dag, er det vigtigt at være med til at passe på vores miljø og klima. Hos billigEmballage har vi indført en række tiltag, som gør at du som kunde hos os, er med til at passe på vores miljø. Bla. tilbyder vi mange af vores emballage produkter i forskellige former for klimavenligt materiale, som genbrugt plastik i vores forsendelsesposer, FSC mærkede papir- og papprodukter eller bionedbrydeligt kassefyld.

 

Desuden har vi også i driften på kontoret og lageret, indført en række klimavenlige tiltag, som sænker vores energiforbrug væsentligt.

 Vores strøm bliver leveret af danske vindmøller.

 

 

 

Hos billigEmballage har vi fået installeret klimavenlige luft til luft pumper, som sørger for at opvarme vores rum i det daglige. Luft til luft anlæg kører på strøm.

Strøm som hos os leveres af Danske vindmøller og derved mindsker Co2 aftrykket betydeligt.

Vores strøm bliver leveret af danske vindmøller og sikre derved at vi mindsker det Co2 aftryk vi sætter som virksomhed i den daglige drift.

Du kan læse mere om vores Energi aftale her - og måske selv blive inspireret til at få samme aftale.

Vi har for nyligt skiftet alle vores pærer og lysstofrør til lavenergi LED i hele bygningen.

Vores energiforbrug til lys bliver derfor, foruden at køre på vindmølle energi, sænket betydeligt i dagligdagen, da effektive forbrug falder med 300% pr. pære og lysstofrør. 

 

 

Hvad kan du gøre som kunde?

For at sikre at vores kunder, selv kan bestemme i hvilken grad de ønsker at bidrage til et bedre miljø i fremtiden, har vi lavet et kategori der hedder: Bæredygtig Emballage - her finder du et stort udvalg af emballage og forsendelsesprodukter, som aktivt sænker Co2 aftrykket for erhvervsdrivende. 

Vi forsøger hele tiden at finde nye og bedre produkter indenfor det bæredygtige segment. Heldigvis er der i dag et stort fokus på netop dette hos langt de fleste af vores faste leverandører og producenter. De producerer med genbrugte råvare og forsøger også at sænke deres energiforbrug.