Søg efter specifikke produkter her

Velkommen MERK medlem

Velkommen til billigEmballage.dk - Vi er glde for at se dig og vil gerne byde særligt velkommen til dig som MERK medlem.
 

Hos os får du emballage til dine forsendelser og de nødvendige kontorartikler til dit kontorhold, samlet fra en leverandør, vi er en mindre virksomhed som ligger placeret midt i Sønderjylland i en lille landsby, Bevtoft. 
 

Virksomheden er ejet og drevet at makkerparet Hans og Jens, vi arbejder begge med forretningen, så du kommer til at handle direkte med os. Til at hjælpe os har vi et par ansatte på kontoret og lagerfolk, de er alle meget værdsatte ansatte, som vil gå langt for at du som kunde får en god oplevelse ved at handle din emballage hos os.

 

Klik dig rundt op shoppen, du finder her ca. 800 forskellige typer emballage og 800 forskellige kontorartikler. Er du helt ny med emballage, så ville jeg starte med 3-4 forskellige typer papkasser, 2-3 typer forsendelsesposer, en enkelt rulle boblefolie og noget tape. Så kan du klare det meste og er godt igang. 
 

Har du handlet emballage før og ved lige hvad du skal bruge, så søg på det i søgefeltet, lige den type du skal bruge burde dukke op når du søger...