Søg efter specifikke produkter her

Om os

På billedet ses fra venstre: Ulrik, Jannie, Anita, Patrick, Thomas, Jens og Inga

Pickandpack startede i 2008 som lagerhotel primært for webshops. Største force er og har altid været system integration mellem pickandpack og kunderne. Dette blev underbygget med stor viden om ERP, shopsystemer, og elektronisk data kommunikation. Vi har altid været foran omkring udveklsing af data mellem lagerets system og kundernes ERP eller shop system, og integrated workflow er key-word hos pickandpack.

Senere blev aktiviteterne udvidet med en række af egne webshops. Blandt andet har der været rigtig god succes med billigEmballage.dk som i løbet af få år har opnået en million omsætning, og er efterhånden blevet nøgle aktiviteten hos pickandpack. Senest i 2013 startede billigEmballage en ny aktivitet under navnet packair, hvorfra der sælges emballage i hele paller til mellemstore industri virksomheder. Formålet er at følge med de kunder som har haft stor vækst, og har brug for bedre rabat aftaler ved aftagelse af større mængder emballage.

 

BilligEmballage.dk/Pickandpack tæller i dag ud over ejerne yderligere 7 ansatte. I højbelastede tider, hyres vikarer ind. Dette sker især omkring julehandelen. De ansatte er alle fra lokalområdet.

BilligEmballage er imidlertid ved at vokse ud af den nuværende interne logistik. Den bygning virksomheden holder til i, er ikke egnet til den stigende vækst. Derfor har vi et stort ønske om at købe bygningen således den interne logistik kan forbedres og tilpasses den stigende vækst. Især salget af store mængder emballage stiller højere krav til mindre manuel håndtering, hvilket ikke er muligt uden en væsentlig forbedring af bygningen.

billigEmballage.dk/pickandpack nyder placeringen i lokalområdet. For det første føler vi at vi har nemmere ved at finde dedikeret personale, da antallet af arbejdspladser ikke er i overskud i dette område. Desuden er vi glade for at være en del af det lokale samfund, og forsøger dermed også at støtte de aktiviteter som forefindes lokalt.

Vores pointe omkring placeringen lokalt er, at vi på ingen måde for fordele af at have til huse i f.eks. Kolding eller hovedstaden. Vores virksomhed og andre virksomheder der beskæftiger sig med e-handel kan udmærket og som vi ser det med fordel placeres deres aktiviteter i yderområder, hvor omkostninger til bygninger og personale er mindre.

 

Vores motto er ganske simpel - Emballage som alle andre, bare billigere...

Vi forsøger altid at være billigst, at have den hurtigste leveringstid, at yde den bedste kundeservice! De 3 ben er i nogen grad modstridende ide billig og god service ikke altid kan hænge sammen, men hos os holder vi omkostningerne til salg, domicil, administration osv. helt i bund. Vi har således ingen sælgere, inden eksperter osv. Derfor kan vi holde prisen lav og servicen høj. Vores kunder oplever emballage til gode priser leveret dagen efter bestilling. Der er ingen sure miner ved fejl og returneringer!

 

Senest opdateret oktober 2023