Søg efter specifikke produkter her

Papkasser på mål

Hos billigEmballage kan vi hjælpe dig med at få fremstilliet papkasser med logo, og på netop de mål du ønsker dig. Vi anvender Europa's største papkasse producenter, og kan derfor hjælpe dig til at få en skarp pris på papkasser på mål og med logo. Du kan oven i købet få papkasserne farvet i den farve du foretrækker.

 

Det er super nemt at få et uforpligtende tilbud på dette. Du går bare til packair.dk, hvor du finder en online prisberegner for papkasser på mål. Når du har indtastet de mål du ønsker, og måske valgt farve for kasser og logo, så får du straks 3 priser. Der er naturligvis mængde rabat, og derfor vil du blive præsenteret for papkasser i 3 forskellige mængder.

 

Syntes du tilbudet ser interessant ud, så trykker du blot på [Få endelig tilbud]. Derefter vil en af vores kunsulenter kort gennemgå tilbudet, og sende det til de producenter vi mener der kan give den bedste pris. Når tilbuddet kommer retur fra producenterne igen, sender vi det til dig. Og herefter kan du tage stilling til om du ønsker at gennemføre en ordre på papkasserne.

 

Der kan være mange fordele ved at få produceret papkasserne på dine egne mål. Ofter er det ikke dyrere end at bestille standard papkasser, faktisk kan der være noget at sparre hvis de standard papkasser du plejer at bruge, er for stor på nogle af ledende. Det kan også være en kæmpe fordel at få dit eget logo på kasserne. Dermed signalerer du mere proffesionalisme til dine kunder når du sender dine produkter til dem.

 

Husk at det er 100 procent uforpligtende at få tilbud på papkasser på mål og med logo. Prisberegneren ligger oven i købet frit tilgængeligt, så du kan "lege" lidt med hvilke mål der kunne være interessant for dig. Du kan prøve papkasse beregneren her.

 

Prøv papkasseberegneren her