Søg efter specifikke produkter her

Miljøvenlig emballage

Vi skal passe godt på vores miljø og vi har alle sammen et stort ansvar. Plast produkter er ofte betegnet som en af de produkter der er mest kritiske for miljøet, og derfor har der i de senere år været stor fokus på at nedbringe forbruget af plastik, men også andre faktorer er i spil som f.eks. CO2 udledning ved fremstilling af produkter m.m.

Hos billigEmballage ønsker vi også at tage vores ansvar seriøst. Derfor er vi konstant på udkig efter produkter som ikke har den samme belastning som traditionelle produkter. Derfor kigger vi med stor alvor på i hvor høj grad et produkt er biologisk nedbrydelig, eller fremstillet af genbrugsmaterialer.

For at vise vores kunder at et produkt er mere miljø venligt end traditionelle produkter, har vi indført vores eget grønne stempel som vil kunne ses på disse produkter. Stemplet er ikke en garanti for at der ikke er CO2 udledning ved produktion, eller at det er fremstillet af 100 procent biologiske materialer. Men det er vores garanti for at der er tænkt over miljøet ved fremstilling, og at det er et produkt der samtidig lever op til kvaliteten af produktet, således det stadig beskytter dine forsendelser bedst muligt under transport. 

Du kan se et udvalg af vores miljøvenlige emballage alternativer her, og ellers hold godt øje med det grønne stempel.

Hvis du har spørgsmål til vores stempel, vil vi meget gerne høre fra dig. Og ellers glæder vi os over at også du har interesse i at bevare vores natur, og er villig til at overveje produkterne med det grønne stempel.