Søg efter specifikke produkter her

Kontakt

 

KONTAKT billigEmballage

Hvad skal du have på plads, inden du kontakter os med spørgsmål om emballage?

 

Inden du er helt klar til at købe din emballage, har vi listet et par ting op der er gode at have på plads først.

Vi modtager mange af de samme spørgsmål og har derfor indset at vi ikke har været gode nok til at informere vores kunder. Det har vi lavet om på nu. Derfor vil du i fremtiden kunne finde en masse spørgsmål og svar - samt guides, inde på vores Guides & FAQ side. Den samler alle de gængse spørgsmål du som forbruger kan have - og giver simple og konstruktive svar.

Uanset om du skal købe boblefolie, boblekuverter, papkasser eller pakketape - er det vigtigt at have disse 3 ting på plads inden du bestiller:

 

 

Hvad fylder det?

Hvad er målene på det/de produkter du sælger?

(Højde, Bredde & længde)

 

For at kunne vælge den helt rigtige type emballage, er det vigtigt at vide rimelig præcis, hvor stort dit produkt er. Vi sælger mange forskellige typer emballage, hvor målene er meget ens, eller tæt på hinanden. Derfor er det en god ide at måle dit produkt inden du vælger den emballage det skal sendes i. Der er forskel på om du køber en papkasse, eller en postæske - både mht. pris og størrelser. Men vi sælger f.eks også Automatbundskasser, som er en turboløsning til når pakninngen skal gå hurtigt. Disse sælges i andre mål og er oftest mindre end de fleste typer papkasser vi sælger.

 

 

 


 

 

 

Hvad vejer det?

Hvad vejer dit produkt?

(i Kg)

 

Når du sender pakker ud til dine kunder, er der mange forskellige firmaer der håndterer din levering, GLS, DAO, PostNord etc. Disse leverandører har forskellige præferencer når det kommer til både vægt og størrelsen på dine forsendelser. Måske skal du sende til en Pakkeshop, eller en Firmaaddresse? Pakkeshoppen bruges oftest til de lidt mindre produkter, og mange kunder vælger denne type levering, da det oftest er den billigste. Derfor skal du have størrelsen og vægten på plads - inden du vælger den type emballage du sender dine produkter i.

 

 

 


 

 

 

Hvad sender du?

Hvilken type produkt sælger du?

(Det er vigtigt at vide, at produkter kan gå i stykker under leveringen)

 

De fleste af vores kunder sælger forskellige produkter. Alt fra perler og bøger, til Spiritus og Porcelæn. Det er enormt vigtigt at vide 2 ting, når du har vægt og størrelse på plads --> (1) Kan det gå i stykker? (2) Hvilken fornemmelse skal kunden have, når de åbner pakken? Dyrt porcelæn, er en rigtig god ide at forre med Boblefolie og Luftpuder. Men en trøje fra et eksklusivt mærke, bliver endnu federe hvis det pakkes i sort indpakningspapir og forres med F.eks. træuld og et manillamærke.

Sælger du billige smykker eller hobbyting, kan du både vælge en prøvekuvert eller f.eks en boblekuvert.

 

 

 


 

 

Udfyld nedenstående kontaktformular og din henvendelse vil på hverdage blive besvaret indenfor 24 timer.

 

Du er også altid velkommen via mail på info@billigEmballage.dk eller på telefonen 6917 0005 - Jeg er her mellem 8-16 på hverdage.

 

 

billigEmballage.dk
Farvergården 2
6541 Bevtoft
Denmark
Kontakt person: Jens Friis Felber
Mobil nr.:
CVR-nummer: 31602041