Søg efter specifikke produkter her

Virusdræbende Folie fra PureZone

Lad dine kunder træde ind i et sikkert rum - Med PureZone Antibakterie- og virusdræbende folie!

 

 

 

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om smitte i lige så stor grad?

 

- Og tænk hvis du kunne garantere dine kunder, sikkerhed for smitte af både bakterier og virus - når de træder ind i din butik. At du kunne skrive og fortælle dem "Hey - Vi er åben og vi passer på dig og din familie".

 

Afstand og håndsprit er én ting, men nu kan dine kunder føle sig trygge, fra de rør dørhandtaget på din butiksdør, til de trykker koden på Dankort Terminalen og går ud igen efter køb - uden at overføre bakterier eller risikerer at blive smittet med en virusinfektion som Covid19 eller influenza.

 

Hos os kan du købe PureZone Hexis mikrobedræbende folie og laminat, som er gennemtestet med en virkningsgrad på hele 99,84% for både bakterier og virus - herunder Covid19, og har desuden opnået både ISO22196 & ISO21702 certificeringer - som beviser et dræbende miljø for mikrober.

 

Folien er udviklet og testet i EU - og har opnået anderkendelse for dens virkningsgrad. Folien kan bruges på alle berøringsflader og virker 24 timer i døgnet - uden vedligeholdelse eller forringelse ved vask og rengøring (Kan rengøres med sprit, kloring og almindelige rengøringsmidler).

 

PureZone HEXIS - Har aldrig været mere relevant. Det mindsker brugen af håndsprit og øger sikkerheden for dig, dine medarbejdere og dine kunder - Læs mere om PureZone HEXIS her

 

PureZone folie fra billigEmballage

 

 

 

 

 

Folien er super enkel at påføre og holder 24 timer i døgnet.

 

garanteret smittestop med PureZone folie fra billigemballage

stop smitten med PureZone fra billigemballage - kan købes her

Purezone anitesmitte folie fra billigemballage

 

Sikker betaling med Dankort Terminalen - med folie fra PureZone

Allerede nu, kan du købe smittestop folien til Dankort terminaler her på shoppen, skåret ud i korrekt størrelse og klar til brug. Stykket virker 24 timer i døgnet og behøver ikke blive skiftet mere end 1-2 gange om året - alt efter hyppighed og brug.

 

Lige nu kan du købe folien til Dankort terminaler - med hold øje med siden, for vi opdaterer sortimentet med tiden.

 

Tryk her for at læse mere om produktet fra PureZone

 

 

 

Kun fantasien sætter grænserne for brugen af PureZone!

 

Folien er ultra tynd og enormt smidigt, hvorfor det kan bruges på næsten alle overflader du kan tænke dig til.

Fra Udstillingsmodeller af telefoner og tablets i mobilbutikker, til dørhåndtag og kølemontre i dagligevarebutikker.

 

Vi anbefaler at begynde at bruge PureZone folien de steder, hvor dine kunder eller medarbejdere typisk rør i løbet af dagen. Håndsprit og afstand virker kun til en vis grad, og så længe anbefalingerne overholdes - og deusden ved de fleste at dagligt brug af håndsprit nedbryder kroppens natulige immunforsvar og kan give hudirratation og tørhud.

 

Med den mikrobedræbende folie, kan du garantere smittestop på op til hele 99,84% - uden allergigener eller hudirretation.

 

Folien kan bruges på toiletsæder og kaffemaskiner, dørhåndtag og elektronik, køleskabe, stole og borde - ja alle steder dine kunder eller medarbejdere konstant er i kontakt med.

 

Brug for inspiration eller hjælp i din forretning?

MM-skilte kan hjælpe dig med at udvikle og montere specielle løsninger med folien fra PureZone.

 

Folien kan desuden leveres med tryk af logo eller tekst, for at tilføje ekstra opmærksomhed på at dine kunder eller medarbejdere bedes røre der hvor folien påsættes. Aftaler og levering kan ske i hele landet, såfremt du har en kæde eller franchisekæde du ønsker at benytte PureZone folien i.

 

Besøg https://www.mm-skilte.dk/ - og få en uforpligtende snak om dine muligheder med den virus- & Bakteriedræbende folie - der uskadeliggøre mikrober, bevist med 99,84% allerede efter en time.

 

Det er simpelt at sætte op, koster intet at vedligeholde og holder 24 timer i døgnet. PureZone Hexis folie vinder frem rundt om i europa, da det er en af de mest innovative løsninger til at ebkæmpe smitte i industri og erhverv.

 

Køb det allerede i dag og beskyt dine kunder i morgen. 

 

 

PureZone HEXIS kan blandt andet bruges her:

 

Kontor & Fællesarealer

Purezone til kontorarealer

Butikker

Purezone folie til butik og detail

 

Undervisningslokaler

 Toilet og bademiljøer:

 

Spisesteder

Makeup- & frisør saloner