Søg efter specifikke produkter her

Der findes mange typer tape – nogle vil måske gå så langt at kalde det en tape jungle. Her hos billigEmballage.dk har vi valgt at holde os til de få typer, som dækker langt de flestes behov. 

Pakketape, som er de flestes primære tapebehov findes i 3 varianter, dertil kommer et væld af farvekombinationer og tryk, men grundlæggende findes der altså de 3 typer af tape til lukning af papkasser, postæsker eller hvad du nu vælger som emballage.

Der er 4 vigtigt faktorer, som du skal forholde dig til ved dit valg af tape!

 

  1. Pris, hvad er du villig til at bruge på din pakketape?
  2. Hvor pakker du dine ordrer? Temperatur er afgørende for tape og tapens klæbeegenskaber.
  3. Hvor bevist er du om støj, udseende og miljøvenlighed?
  4. Hvad pakker du med? Papkasser, plast, forsendelsesposer f.eks.

 

Herudover kan der være mange andre parametre, men for os er disse 4 de vigtigste når du skal vælge den rigtige tape. Vigtigst er, at tapen er let at bruge og kan holde emballagen sammen helt indtil den dag modtager selv vælger at åbne papkassen.
 

Pakketape – hvilke typer findes der?

PP tape eller Acryltape – PolyPropylen Acrylic tape er de mest anvendte pakketape typer. Det er de fordi de som regel er de billigste i indkøb og samtidigt er gode all-round tape. Det er vores anbefaling at du pakker med denne type tape. Vi bruger den selv på vores lager når vi pakke emballage til vores kunder. Tapen er rimelig støjsvag og har en rimelig klæbeevne. Den bedste anbefaling du kan få er vel at vi selv benytter denne tape til vores pakkeopgaver. Vi pakker med plast emballage og papkasser og tapen binder udmærket på begge typer emballage. Dog er det en gylden regel, at tape gerne vil møde tape, når du pakker. Altså er det en stor fordel, hvis du kan lade tapen nå hele vejen omkring det emne du pakker ind. Altså hele vejen rundt om papkassen eller omkring bølgepap. Tapen holder meget af at møde tape.

Hotmelt – pakketape, har en bedre klæbeevne. Holder længere og hurtigere fast på emballagen, men kan ikke bruges ved lave temperaturer. Vi kan altså ikke benytte denne tape, trods den gode klæbeevne, da vi ikke har varme på lageret. Har du et opvarmet lager og vil du gerne benytte en tape med høj klæbeevne og langvarig hæftning, ja så er dette tapen for dig.

PVC tape, er den dyre dreng i klassen. Tapen er høj kvalitet og derfor dyrere. PVC Tape benyttes som oftest ikke til pakketape. Men til opgaver hvor emballage skal holdes samlet længe og under svære forhold.
 

Farver og tape med signaler

Klar og Brunt pakketape er de typiske typer. Vi benytter som udgangspunkt begge typer tape, da der ikke er forskel på tapen ud over farven. Pakker vi i papkasser benytter vi den brune tape. Pakker vi med plast den klare tape. Dette er alene pga. udseende. Brunt tape passer bare bedst til pap og klar til plast eller hvide papkasser.

Tape med signalværdi – vi har på shoppen også tape, som benyttes til advarsel om pakkens indhold. Altså tape med farligt gods, tape med forsigtig tryk – Forsigtig tape. Denne tape bruges normalt, når man vil signalere noget til transportøren af godset. Altså at papkassen indeholder noget skrøbeligt, så kan det være en god ide at sende dette signal med på emballagen.

Køb din pakketape hos os - god billig tape...