Søg efter specifikke produkter her

Far hvad laver du egentlig på arbejde?

oprettet d. under Iværksætteri

Forleden fik jeg dette spørgsmål af min mindste. Havde selvfølgeligt min elevatortale klar, men ok det fangede hun ikke meget af. Tror bare hun lod som om hun lyttede. For hvad er det egentligt jeg laver derude på arbejdet, som tager så meget af min tid med hende. Hun må jo have behov for at forstå hvorfor emballage og papkasser fylder mit hoved. Jeg har måske inderst inde selv behov for at forstå, hvorfor boblekuverter kan være så spændende, at de fylder min dag med oplevelser, som jeg på godt og ondt dele med hende og hendes søskende. Så hvad er det egentligt jeg laver her på arbejdet? Hvorfor er det at tape og strækfilm er spændende?


billigEmballage - emballage som alle de andre, bare billigere…


Vi forhandler alt indenfor standard emballage til indpakning, beskyttelse og forsendelse. Vi vil gerne være billigst, hurtigst med leveringen og give den bedste service. Vi er klassens frække dreng, som er hurtige fra tanker til handling og som ikke er bundet på hænder og fødder af en stor moderkoncern.

Her er mit kort, så kan du jo kigge forbi og se det kæmpe udvalg… Var lige ved at stikke hende et kort, men havde det ikke på mig :-)

Den mindste så tom ud i øjnene – fik slet ikke svar på spørgsmålet, slet slet ikke…
 

Må have hende med på lageret en dag, så hun kan se alle de mange boblekuverter og papkasser der står klar til at blive sendt ud til vores kunder. Så hun kan se, hvordan posten henter pakkerne og få en fornemmelse af, hvad det vil sige at sælge emballageonline til små og mellemstore virksomheder.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar