Søg efter specifikke produkter her

Derfor skal du netværke

oprettet d. under Iværksætteri

Det kan måske virke som om du intet får ud af det. Hvorfor skal du bruge din tid på at netværke, du møder jo alligevel ikke dine potentielle kunder i disse netværks grupper.Sådan har vi det i perioder også med emballage. Vi møder jo ikke nødvendigvis folk der har brug for emballage i disse grupper. Hvis man bruger alt sin tid på at tale om emballage i netværksgrupperne så bliver folk hurtig trætte af at snakke med os.
 

Vi sælger ikke emballage i netværksgrupper.

 

Men selv om vi ikke sælger voldsom meget emballage i vores netværks grupper, så får vi faktisk alligevel en masse ud af disse. Det kan godt være at dem vi møder ikke bruger emballage. Men man skal huske på at disse mennesker også snakker med andre mennesker i andre netværksgrupper, og på et eller andet tidspunkt kan det jo være at snakken falder netop på det emne. Hvis du har spillet dine kort rigtig, så kan du også være sikker på at vedkommende kan huske dig på dette tidspunkt, og så kan det være han starter med at sige ”jeg kender for resten en der….”.

 

Vi har været på Christiansborg

 

For vores vedkommende har vi måske ikke solgt så meget emballage i vores netværk, til gengæld har det været skyld i at vi har været i fjernsynet op til flere gange, og været inviteret til høring på Christiansborg Vi har trykket hånd med eksempelvis Hans Christian Schmidt og Henrik Sass Larsen, og fået lov til at fortælle vores lille historie. Vi har i det hele taget mødt en masse spændende mennesker som kender os. Igen er det meget muligt at disse personer ikke bruger emballage, men måske kender de nogen, og kan lade et ord falde på det rette tidspunkt. Desuden skal man ikke undervurdere muligheden for innovation på ens egen forretningsområde når man netværker. Vi oplever ofte at når man taler med ligesindede iværksættere, så opstår der ofte synergier og det er her de gode ideer opstår.

 

Hvor starter du?

Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte, så meld dig ind i det lokale erhvervsråd. Det er altid et godt sted at starte. Du kan også kigge dig omkring efter grupper på de sociale medier, og måske endda starte din egen netværksgruppe. Det er muligt at du tænker at der ikke findes noget for dig. Men så start et andet sted. Synergien ved at mødes med mennesker man umiddelbart ikke har noget til fældes med kan være høj. Så selv om du måske ikke umiddelbart kan se værdien, så er det ikke ensbetydende med at den ikke er der.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar