Søg efter specifikke produkter her

Emballage til iværksætter

oprettet d. under Emballage til forsendelse, Iværksætteri

Alle iværksætter der sælger eller sender noget, til en kunde eller en virksomhed har brug for emballage, om det er papkasser eller om det er forsendelse poser, emballagen er en del af Iværksætterens markedsføring og budskab.

 

Der er rigtig mange iværksætter som tænker meget på hvilken emballage de skal sende produktet i, for at få det til at se godt ud, og mange kunder som køber produkter vil også gerne havde produktet er i den pæneste emballage.

 

Mange nye iværksætter, ved ikke hvor man kan købe noget emballage til billige penge, men på billigeemballage har de nærmest alt inden for emballage til billige priser. Mange spørger skoforretninger om de har skotøjsæsker til overs, det hjælper måske til at starte med, men når du rigtig er i gang med din shop, så vil du gerne havde noget der virker, så godt for kunden og kundens behov.

 

I de fysiske butikker, kommer det som regel bare i en pose når kunden har købt noget, da det er nemt at gå med. Men hvis man har en webshop, er det ikke så let at sende en pose med produktet i til en kunde, der skal inden være pakke eller noget, så man ikke kan se hvad der er i pakken, så den ikke bliver mistet i posten.

 

Tiden går hurtigt og ting forandre sig meget hurtigt, emballagen udvikling har forstærket kvaliteten rigtig meget, det er nok fordi der er kommet en stor konkurrence for at lave det bedste produkt.

For 20 år siden var der kun papkasser og poser man fik med ved emballage delen, nu kan man få poser med lynlås, cd omslag og alt muligt andet, til at beskytte varen levereret lige til ens adresse.

Emballagerne er lavet af meget forskelligt, de bliver lavet af glas, metal, plastisk, papir og meget mere, det er end på hvad det er for en emballage.

 

Take away er en stor del af emballage verden, der emballager, F.eks ved pizzabakker når de levere ud. Eller ved Take away restauranter med flamingo emballage for at holde det varm indtil man når hjem.

 

Også i et supermarked bruger de meget emballage, når der kommer varer hjem, er alle varer i forskellige papkasser og de bliver så sat ud i butikken.

 

Mange iværksætter bruger forskellige opbevarings ting til at havde ting som dokumenter og meget andet. Emballagerne kan også bruges som system værktøj, så det er sorteret.

Har en lille historie, da jeg lige var begyndt som selvstændig der havde jeg slet ikke tænkt på at købe emballage til at pakke mine produkter ind så jeg kunne sende dem der tænkte jeg meget på at få min webshop op og køre og få de til at hænge sammen med skolen da min webshop kun er fritidsaktivitet, og nu har jeg stadig ikke rigtig, så meget papkasser eller andet emballage, men nu har jeg kendskab til denne hjemmeside og nu er jeg helt sikkert ikke den eneste der tænker, at næste gang jeg skal havde noget emballage, kigger jeg her inde, og finder helst sikkert det jeg kan bruge til mine produkter.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar