Søg efter specifikke produkter her

Webshop og sociale medier

oprettet d. under E-handel

Hos billigEmballage.dk vil vi gerne være der hvor vores kunder er. Vi vil gerne i dialog med vores kunder, både ved gode og uheldige oplevelser omkring et køb. Vi vil altid gerne besvare spørgsmål og hjælpe vores kunder, hvis vi kan. Med det i baghovedet er vi på Facebook, vi har ikke ressourcer til at være på alle de andre og har ikke ambitioner om at skulle være det. Vi har valgt at være på Facebook, hvor langt de fleste danskere som bekendt har en profil.

 

Vi har aftalt en "handlingsplan" for hvordan vi får ”likes” på vores side og dermed en strategi omkring hvilke posts osv. vi vil arbejde med. Vi har lagt et budget, som med en mindre sum gerne skulle give nye "likes" og udbrede kendskabet til vores forretning.


Ganske hurtigt er vi kommet op på et fornuftigt antal "likes" - Fedt!

 

Men! - Vi mangler vores kunder på facebook siden!

 

Vores kunder er primært mindre virksomheder, der som os selv, typisk ikke operere med en fysisk butik, men en webshop. Altså har de/I typisk selv en Facebook profil for jeres shop/virksomhed. I ved hvor svært det er at få "likes". I ved måske også, hvor få der efterfølgende følger jeres "site".

Vi vil som sagt gerne i kontakt med jer. Gerne have jeres input og gerne dele vores input med jer. Vi spammer ikke med reklamer (slet ikke faktisk) - Vi lægger konkurrencer op, vi skriver om vores hverdag, vi lægger demo video'er op, vi skriver debat indlæg osv.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar