Søg efter specifikke produkter her

Emballage

oprettet d. under Emballage til forsendelse

Emballage, en ting som vi ofte slet ikke bemærker eller ligger de store spekulationer i. En ting som blot bliver smidt i skraldespanden, og ofte bare bliver efterladt i naturen. På trods af dette, er emballage og indpakning en ting, som påvirker vores jordklode ufatteligt meget. Derfor er det vigtigt at skabe en større opmærksomhed på dette, gøre jordklodens befolkning agtpågivende på dette. Vores klode er den eneste, af hvad vi endnu ved, hvor vi mennesker bor og har muligheden for at leve på, derfor skal vi passe på vores smukke og unikke klode.

 

Du giver det ikke den store eftertanke, når at du frakaster dig et stykke emballage af enhver form i naturen, indpakninger, affaldsrester, tyggegummi og alt andet emballage. Det betyder ikke det store for dig, for der er jo nogen der fjerner det. Enten forgår det af sig selv med tiden, ellers fraviger du fra tanken, om hvor dit affald i princippet ender. Du er ligeglad, for du mærker ikke konsekvenserne, det er ikke dig selv der står for oprydningen af den efterladte emballage. Hvem skal så skænke naturen en tanke, havet en bekymring eller naturens beboere en tanke? Det er da nemmere at se uden om de reelle problemer, og bare følge med strømmen.

 

Er det retfærdigt at vi har fået skænket en så smuk jordklode, som giver os, vores børn og medmennesker liv, og så bare tage det så forgivet? Er det okay at vores natur kæmper for at nedbryde materialer, som er menneskeskabte og som ikke kan forenes med naturens kræfter? Er det naturligt, at vi forurener vores have med brugt emballage, som vi ikke længere vil benytte os af? Er det betænksomt, at vi smider diverse indpakninger og skrald, som vores dyr bliver syge, forgiftede og i værste tilfælde dræbt af? Mennesker er af natur egoistiske, men er det ikke på tide at vi, som regerer og styre meste delen af verden, giver lidt retur og respekterer hvad vi er blevet velsignet med?

 

Emballage, skrald og andet affald bør afskilles af de, som benytter sig af det. Derfor er det vigtigt at gøre opmærksom på problemerne, råbe højt og blive hørt. Det kræver at alle giver en hånd, og at alle er villige til at hjælpe med at holde vores klode rent. Det er en så simpel ting, det kræver blot at man tager ansvar, og ønsker at bevare og vedligeholde vores klode. Genbrugsemballage er vejen frem, emballage som kan forgå i naturen og forenes med naturens beboere, det er vejen blandt andet vejen frem til en renere og bedre klode.
 

   Er du klar til at tage ansvar for dit og mit hjem? Er du parat til at tage mere hensyn til andre livsformer end din egen? Er du villig til at tænke på økologi, genbrug og hensynstagen til andre funktioner, som kan forbedre jordens tilstand? Er du indforstået med at det kræver en vis indsats fra dig og mig? Er du eng i at jordkloden er smuk, fascinerende og enestående, og bør forblive på den måde? Så lad os i samlet folk hjælpes, for at bevare hvad vi alle kalder vores hjem.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar