Søg efter specifikke produkter her

Noget om at være lille

oprettet d. under E-handel, Iværksætteri

Når man er en lille forhandler af emballage ligesom vi er, eller en anden lille virksomhed på den danske marked, så kan man ind imellem godt ærgre sig over at man ikke har de budgetter som konkurrenterne har. Hver gang man har en idé til et eller andet som koster penge, så skal man hele tiden overveje hver en krone som man bruger. Eksempelvis kan markedsføring gøres en del nemmere hvis man blot har en masse penge at skyde efter alverdens kloge markedsførings folk.

 

Det er dog ikke nogen grund til at klynke. Er man lille, så er man også væsentlig mere fleksibel. Man kan lynhurtig agere over for markedsædnringer og nye produkter. Samtidig kan en mands arbejde gøre en kæmpe forskel i en lille virksomhed. Der er ikke en kæmpe organisation som skal sparkes i en anden retning hvis der er noget man skal have ændret. Hvis man sidder som stor virksomhed er der i virkeligheden meget mere grund til at holde øje med de små, en der er for de små til at holde øje med de store.

 

Så hvis du er en lille virksomhed, så husk at du kan gøre en kæmpe forskel for din virksomhed. Lad dig ikke kue af hvad du ikke kan, men husk i stedet alle de muligheder du har fordi du er lille. Og det gælder uanset om du sælger emballage eller cykler.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar