Søg efter specifikke produkter her

papMobilen - Høtteoptog 2015 i Vojens

oprettet d. under Emballage til forsendelse, Iværksætteri

Høtteoptog er en tradition, vi ikke vil gå glip af! Derfor har vi i løbet af sommeren, når der ikke var så mange ordre at pakke eller vare at bestille være i gang med at forberede os på, hvordan vi får præsenteret vores emballage bedst i Høtteoptoget 2015 – hvordan får vi opmærksomhed omkring papkasser eller forsendelsesposer uden ”bare” at være endnu en af de mange deltagere i optoget? Hvordan får vi folk til at huske os for emballage, næste gang de skal bruge boblekuverter?

 

Efter nogle overvejelser er vi endt med sloganet ”Det er os med det gode kasser” – og ja det kan og skal huskes som en plat ordleg. Vi har besluttet at sponsorerer Høttens hjælpere med logo og slogan og vi skal derfor se om vi kan få det med i Høtteoptoget. Så der skabes noget genkendelighed og nogle smil. Papkasser eller boblekuverter er ikke så lettet at få folk til at smile af, men et plat slogan det må vi håbe folk kan huske.

 

Traditionen er for Høtteoptoget at holde tema og udklædning hemmelig. Hvilket ikke er et problem for en lokal frisør, men når man arbejder med online-handel eller e-handel, så er det ikke optimalt ”kun” at vise sig frem nogle få minutter i et optog. Google skal jo også kunne vise os og vise os frem. Derfor passer et Høtteoptog ikke særligt godt på e-handel, men nu vi er lokale alle sammen, har vi besluttet at give det et forsøg. Dog vil vi ikke på nogen måde kunne holde vores medvirken og vores ”tema” hemmeligt op til Høtten. Vi vil vise os frem på youtube, Google+ og Facebook undervejs og lægge film og billeder op. Det må ikke være en hemmelighed at vi deltager og hvordan vi har tænkt os at præsenterer emballage på nettet i et optog.

Papkasser bliver til papMobilen – Eller papkasseMobilen


Da vi kun kan stille med 4 mand til optoget blev vi hurtigt enige om at vi skulle bygge noget, som kan tiltrække lidt opmærksomhed. Og som vi selv kunne bygge uden de store problemer. Vi havde længe snakket om en bil bygget udelukkende i emballage. Papkasser, tape, paprør osv. En ide som ikke er så let at udfører. Specielt ikke, når den skal kunne kører de ca 2km Høtteoptoget er. Efter nogle ideer blev forkastet er vi endt med at bygge en papkassetraktor udenom vores græsslåmaskine – velkommer til verden til papMobilen eller papkasseMobilen.

I dette klip tester vi den første udgave af papMobilen: 

Det er tanken at vi skal igennem optoget med 2 biler bygget i papkasser og tape, naturligvis leveret fra nettets bedste og billigsten leverandør af emballage. billigEmballage.dk – Det er os med de gode kasser… Hvordan skal vi så skilte og hvilken udsmykning er vi i gang med at se på nu – det er totalt pimp my papkasser ride.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar