Søg efter specifikke produkter her

Må vi byde en kop kaffe

oprettet d. under E-handel, Iværksætteri

 


Når man følger lidt med på de sociale medier, er der rigtig meget snak om integration af indvandrer i danmark, og hvordan mødet mellem de forskellige kulturer giver anledning til frustration. Som eksempel er der mange indvandrere der har svært ved at forholde sig til enkelte punkter i grundloven, og omvendt er der mange danskere der har svært ved at forstå nogle af de normer og værdier som indvandrerne bringer med sig.
 

Derfor vil vi gerne smide en lille udfordring ud. Hvis du har mulighed for det, så find et menneske med anden holdning end din egen, og inviter vedkommende på en kop kaffe og en god snak. Det må meget gerne være til en snak om integration af indvandrer i Danmark, men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Hvis du sender os en mail med din adresse, så sender vi kaffe til et par kopper til din adresse. Det er helt gratis og kræver kun at du skriver hvem du er og hvem du vil invitere. Skulle du få lyst til at skrive lidt om dit møde bagefter, så bringer vi det meget gerne her på denne blog. Du må meget gerne sende din mail til info@billigeEmballage.dk.
 

Vi vil ikke stille os til dommer over hvad der er rigtig og forkert i dette sammenhæng. Men man kommer ikke uden om at en del af dialogen ofte er respektløs over for den modsatte part. En af de ting vi har lært gennem tiden som emballage webshop, er at man med fornuftig dialog kan løse et hvilket som helst problem der skulle være opstået. Vi tror på at hvis mennesker blot mødes og taler sammen om forskellighederne, så ville der være en del mere forståelse.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar