Søg efter specifikke produkter her

Mød Duftverket - En iværksætter historie

oprettet d. under Profil af en kunde, Iværksætteri

Man siger jo det der med, at iværksættere er sådan nogle, der bruger nogle få år på at leve, som ingen andre gider, for derefter at leve resten af livet på den måde, som alle drømmer om... Det er selvfølgelig sat lidt på spidsen, men der er da bestemt noget om det. Det er jo ikke altid nogen dans på roser, at starte et nyt firma op, lige meget hvor fedt et projekt man synes det er. 
 

For mig og mit duftfirma (og sikkert iværksættere generelt) er der i hvert fald alt "rugbrødsarbejdet" som af og til kan være... ja kedeligt for at sige det, som det er. Momsregnskab, sourcing af nye leverandører og vedligeholdelse af websitet, er nogle af de ting, som jeg personligt ikke ligefrem jubler over at skulle passe. I disse situationer kan man så lade sig inspirere af BilligEmballage, som i mine øjne, formår at få det sjoveste ud af alle situationer - jeg mener, har du set deres YouTube videoer og Facebook opdateringer? Man kan åbenbart sagtens sælge papkasser og være kreativ på samme tid.
 

Men lad os hellere fokusere på det positive! Det er jo trods alt dét, der gør at vi bliver ved ikke? MIN passion er dufte og selvforkælelse. Jeg er ganske enkelt ekstremt betaget af, hvordan duftsansen kan påvirke vores humør og følelsen af velvære - derfor producerer jeg dufte til hjemmet som er et miljøvenligt alternativ til duftlys. Jeg gør det på en måde, som vi ellers har set alt for lidt til i DK, nemlig i form af duftvoks i små brikker, der er skabt af økologisk soja, luksuriøse duftolier og ren kærlighed. At få lov at nørde igennem med de her dufte, gør mig ganske enkelt glad langt ned i maven. Det overgår altså nedturen over at skulle føre regnskab med 700 %! En anden ting der virkelig er tilfredsstillende for mig (og igen - sikkert iværksættere generelt) er, at jeg. Selv. Bestemmer. Nøj hvor er det dejligt, ikke at skulle spørge om lov til noget, ikke at være styret af, hvordan "man gør i dette firma" og ikke skulle arbejde for at realisere nogen andens drøm - men kun sin egen. Dét er da for fedt!

 

Så ja for mig indebærer dét at være iværksætter mange ting - gode som dårlige. Når man så stadig kun er en enmandshær og selv har alle kasketterne på, ja så er det da bestemt en udfordring - men uden udfordringer flytter vi os jo heller ikke vel?

Tak fordi du læste med så langt. Hvis du er interesseret i et velduftende hjem og synes det kunne være sjovt at lege lidt med, så kig endelig ind forbi på www.duftverket.dk. Jeg har faktisk oprettet en rabatkode til dig, som læser med. Bare skriv: BILLIGEMBALLAGE i rabatkodefeltet, så trækkes der automatisk 20% fra dit samlede køb)
 

VH Lene Nehlsen

PS. Hav en velduftende dag og husk at forkæle dig selv!


Kommentar(er) 1

  • A
    A https://www.excel-accounting-budget-analysis.com

    The currently produce with improvement apparatuses I without a doubt have discovered for agency alternate downloadable at https://www.excel-accounting-budget-analysis.com . For relevant accounting, accounting capacities, like for invoicing, finances investigation, money examination, association of wage rationalization, adjust sheet and a ways less difficult and it is less time disbursement for all cash related exam for present day and future year similarly.

    Svar

Skriv din kommentar