Søg efter specifikke produkter her

ScanPack 2015

oprettet d. under E-handel, Emballage til forsendelse

I dagene omkring den 23-26 oktober 2015 var storset samtlige leverandører af emballage, paknings maskiner og etiketter samlet til ScanPack Messen i Gøteborg, Sverige. Messen er Nordens største emballage messe, som afholdes hvert 3. år. Der var denne gang ca. 20 tusinde besøgende, som over de 3 dage messen løber kunne mødes og netværke på kryds og tværs. Udveksle visitkort og besøge hinandens stande. billigEmballage havde valgt at besøge messen i år, for at udvide kendskabet til leverandørnetværket og møde nogle af de producenter, der ikke normalt kommer forbi i Bevtoft.

Lad det være sagt med det samme, der var mange! Rigtigt mange stande, som ikke var relevante for vores forretning. Spændende er det dog at se udviklingen indenfor pakkemaskinerne, indenfor papkasse folde maskiner, se etiketter printere og labelklæbere, men det er ikke relevant for vores butik. Vi vil fortsat have fokus på udelukkende at sælge standard emballage, som vi til sælge billigst!


Vi vil hellere have 300 produkter, som vores kunder kan bruge og hvor vi er den billigste leverandør af de typer emballage. End at have 600 typer emballage på lager, som ingen kan bruge og vi ikke er billigst med.

 

Emballage producenterne var der dog også

 

Producenterne af emballage, specielt papkasser var der dog også. Der bliver produceret en del papkasser i norden. Både Smurfitt-Kappa, Boxon, Petterson, DS Smith osv. producerer deres papkasser i norden. Både i Danmark og Sverige bliver der produceret en masse papkasser dagligt. Det var derfor vi tog med på messen, for at møde dem der producerer emballagen, som vi sælger på shoppen. Vi ville gerne møde nogle af de lidt mindre, som måske passer bedre sammen med os. En mindre producent, der gerne vil vækste med vores shop og kan leverer emballagen til vores behov. Billige standard produkter, papkasser, boblefolie, kuverter osv.

Heldigvis var de der også! Producenter af papkasser fra Polen, boblefolie i Sverige og tape i Portugal. Nu skal der skabe en bedre kontakt og vi skal se om vi kan forhandle nogle gode indkøbsaftaler på plads, så vi kan sælge vores emballage, til vores kunder endnu billigere og med et endnu større sortiment. Specielt nogle af de mindre polske papkasse producenter virkede meget interesseret. Der er faktisk ”kun” omkring 650km til de nærmeste polske producenter af emballage fra den danske grænse. Det tyder godt og vi glæder os til at præsenterer jer for nye gode priser på emballagen og nye spændende produkter.

Der er navnlig et par produkter vi er spændt på – farvede postæsker og en foldekasse, som på andre sites bliver kaldt en net handels kasse – tror nu os nethandlende er lidt ligeglade, hvad navnet er bare emballagen er billig og let at pakke vores vare i. Postæskerne i farver er jeg sikker på vi indenfor kort tid vil have på shoppen. De bliver som vores standard postæsker i den klassiske bruge katonfarve indeni, men malet i de spændende farver uden på. Postæsken vil med denne effekt skille sig lidt ud når kunden modtager pakken, vil emballagen allerede signalere, at denne handel er noget særligt. På samme måde som vores farvede boblekuverter gør det i dag.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar