Søg efter specifikke produkter her

Ophørsudsalg i år 2100

oprettet d. under Emballage til forsendelse, Iværksætteri

Vi må jo nok erkende, at en af fremtidens store teknologier, kommer til at hedde 3D print. Allerede i dette øjeblik, er forskere ved at undersøge mulighederne for, at printe organer, som kan bruges i mennesker. Dermed er der ikke langt til at forestille sig, at en 3D printer kan producere eller printe hvad som helst.

 

Når man først har erkendt det, så kan man straks stille spørgsmålstegn ved om ehandel har en fremtid. Hvorfor skal kunderne bestille deres varer via internettet, når de i princippet kan printe deres varer selv. Hvis e-handel ikke længere eksisterer, så er behovet for emballage til forsendelse nok heller ikke så stort, og dermed forsvinder vores kundegrundlag hos billigEmballage.dk. Der er nok ikke det store behov for papkasser og boblekuverter i fremtiden. Og hvis man endelig skal bruge emballage, så er det jo nærliggende lige at printe den selv.

 

Derfor har bestyrelsen hos billigEmballage.dk nu taget konsekvensen og besluttet at nedlægge billigEmballage.dk
Vi forventer at vores sidste dag bliver d. 22 december 2100. Derfor sælges alle varer ud til spot priser. Alt skal væk før shoppen lukker ned.

 

Med hensyn til personale, så bliver det nok ikke det store problem. Det forventes at en stor del af personalet har afviklet og er gået på pension inden pågældende dato. Kun Ulrik kan forventes at være tilbage, da man forventer at pensionsalderen til den tid er sat op til 120 år. 

Inga T udtaler på personalets vegne: "Vi har aldrig tidligere oplevet noget lignende". 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar