Søg efter specifikke produkter her

Gæsteindlæg: Vi står på hovedet i emballage for jer

oprettet d. under Gæsteindlæg

Jonas Hejsel har skrevet et gæsteindlæg til os. Jonas går i 10 klasse på Lagoni skolen i Vojens.

 

billigEmballage.dk

 

Hos www.billigEmbalage.dk er der super god kvalitet, i alt den embalage du har brug for, lige fra bobleplast til papkasser og fyld til pap kasser m.m. Hvis man køber hos dem, er du sikker på at din emballage, er i den bedste kvalitet, de kan gi dig. 

Der er god service i deres net butikker, med gode priser og stort udvalg i emballage. I netbutikkerne er det nemt at finde rundt i kategorierne i venstre side af forsiden på billigemballage.dk, og handler du fra netbutikkerne har du også altid mulighed, for at ringe til kundeservicen, hvor de behandler dine spørgsmål/problemer med omhu og venlighed. 

billigemballage.dk går meget op i at du har det godt, imens de gir dig den service du søger . I kan også følge billigemballage på facebook, hvor der lægges mange sjove indlæg op, så kunderne kan se, at vi går op i hvordan vores de har det, og at vi gerne vil lave den bedst mulige handel, som passer vores kunder og billigEmbalage.dk 

Vi ønsker en god handel for begge parter. Hos billigEmbalage.dk kan du opnå fri fragt ved køb over 500kr ekskl moms, og de levere dine vare med et smil og godt humør som en selvfølge. 

Hvis du køber hos dem, kan De garantere, du ikke bliver skuffet, men husk at måle de ting der skal emballeres ,så du er sikker på du ikke bestiller det forkerte. Husk at kontakte kunde servicen hvis du er i tvivl om noget, de er altid til rådighed for jer.

 

Vi står på hovedet i emballagen for jer.

 

● fri fragt over 500kr

● leveringtid 1-3 dage (alt efter hvor stor en bestiling )

● levering sendes samme hverdag inden kl 12:00

● ingen kort transaktionsgebyr


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar