Søg efter specifikke produkter her

Emballage og de flourerne stoffer

Oprettet d. under Emballage til forsendelse, Gæsteindlæg

Der er rigtigt meget farligt emballage, lige nu køre det i medierne over mikrobølge popcorn men det er slet ikke det eneste du skal passe på med, meget fedskyende emballage som mikrobølge popcorn høre under er der også madpapir, pizzabakker osv. De flourerne stoffer er ikke bare i Popcorn pakkerne men de er også, til rengøring, tøj, træ og meget mere

 

Farlige Rengøringsmiddel

Rengøringsmidler til Sten og træ gulve kan der være flourstoffer i og derfor, hvis man vil være mere sikkert så køb noget der er miljømærket, F.eks svanemærket. Så derfor skal rengøringsmidlernes emballage være rigtig godt lavet.
 

Imprægneringsmidler

Hvis du skal sprøjte eller hælde et imprægneringsmiddel på sko eller havemøbler, så gør det for gud skyld udenfor og ha beskyttelse over hoved, som en maske eller noget i den stil. For hvis man indånde det så kan man kan blive ALVORLIG syg så huske beskyttelse ved ansigtet. Og den emballage man køber skal man huske og se hvordan man bruger produktet, så man ikke gør noget forkert.

 

Miljø

Og jeg køber altid miljø rigtigt ind, hvis det altså er middeler som de overstående middeler, så jeg er mere sikker på det formindsker sandsynligheden for der er flourstoffer i.
 

Jeg synes alt for mange fra 30-55 år ikke tænker så meget over økologien som dem fra 18-30 år, der er rigtig mange økologiske produkter der har en fed emballage, om det er der for de unge køber det eller om det er på grund af de tænker på økologien det ved jeg ikke, men er nok en smagssag, fra person til person.

Men hvis jeg skal være ærlig, vil jeg nok også købe en produkt som koster 5 kr. ekstra, og så den har en fed emballage, end en der er 5. kr. billigere som bare har en grimt emballage så, emballagen betyder rigtig meget for kunden.
 

Og det er jo derfor de store Virksomheder gør sig grundige overvejelser for at finde den helt rette emballage, til deres målgruppe.

Jeg personlig har det sådan at for at yde en god service, til kunden, så kunden kommer igen skal man gøre sig tanker om ”hvad som helt”, F.eks, hvad kunden tænker at ville købe, hvis det var en webshop så gøre kategoriger så nemme at overskue som muligt.
 

Mange store webshop, som Ikea er der en chat hvor man kan spørger om alt, og specielt ved Ikea, er hvis man skriver (Møbler) i chatten så får man møbel kategorien frem uden en anden person trykker på en knap, får at få det frem, det gør det automatisk.
 

Webshops er der mange af og derfor skal man kigge grundigt efter den rigtige sælger til det man har brug for, mange køber på Ebay fordi det er meget billigt, og der for er der mange danske Webshops der går konkurs eller ikke sælger nok, og må lukke, så for at slå igennem, skal man havde en rigtig god ide, og kunne føre den ud i verden, og havde de første kunder allerede før man starter op, for at være sikker på der kommer en indtægt ind.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar