Søg efter specifikke produkter her

Verdens største nethandels dag – Singles Day

oprettet d. under E-handel, Emballage til forsendelse

Snakken faldt på Black Friday, men det er jo slet ikke den største e-handels dag. Det vidste jeg så ikke, men er efter en søgning på Singles Day blevet noget klogere. Det viser sig at når man kan få nethandel i Kina til at bide på en event, som Singles Day, så sker der ting og sager…

Har mine kilder ret har Alibaba sat dagen øverst på dagsorden siden 2009 og dermed fået Kineserne til at handle deres tilbud på denne dag. Den 11. 11. – (Bagerens fødselsdag) – 1. tallerne skulle symboliserer singler, hvilket giver go mening når man ved dagen stammer fra Kina.

Har vi nu brug for en dag mere på mod julen til at booste e-handel? Måske ikke, men som handlende giver det ikke meget mening at gå imod forbrugernes ønsker om tilbud og dermed deres ønske om oplevelsen af at gøre en god handel. At det så i sidste ende give laverer bundlinie er jo som det er. Du kan enten handle med eller miste ordren til dine konkurrenter, som giver deres kunder det de efterspørger.

 

Gør billigEmballage så noget ud af Singles Day?

Ikke rigtigt, selv om jeg netop har argumenteret for at det bør vi måske nok gøre. Vi handler primært B2B, så jeg forventer ikke vores kunder surfer rundt efter billige papkasser og andet emballage på Singles Day, forhåbentligt har de ikke tid til der den dag…

Vi er som altid klar til at sende emballage på dagen – hurtigt, hvis det haster fordi dagen tager fart i Danmark i år. Husk at de papkasser du ikke får brugt på singles day, nok skal få ben at gå på til Black Friday, som jo nok trods alt er danskernes foretrukne dag at shoppe på. Trods alt er Alibaba ikke størst i Danmark endnu.

Vil du vide mere om Singles Day – så søg på google efter det… Der er masser at læse om dagen, e-handel generelt og om hvilke danske virksomheder, som hopper med på den nyeste tilbuds dag.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar