Søg efter specifikke produkter her

Billig branding af emballage

oprettet d. under Emballage til forsendelse, Gæsteindlæg

Billig branding af emballage

 

Billig branding af emballage

Når man eksempelvis driver en webshop, er det utroligt vigtigt at spille på alle de parametre, som der er til rådighed. Dette er da en webshop ikke har samme muligheder, som en fysisk butik. Der er ikke mulighed for at tale med kunderne på samme måde, som når kunderne kommer ind i en butik. Derfor er det vigtigt, at lægge en indsats hvor det er muligt. En ting er veludførte produktbeskrivelser, men du skal også gøre hvad du kan, for at kunderne husker dig, så de køber hos dig igen. Det gøres blandt andet ved at skabe et brand, som tager udgangspunkt i din målgruppe.     

Hvad er et brand egentlig?

Formentlig har du allerede stiftet bekendtskab med ordet branding og betydningen af, hvad et brand egentlig er. Hvis ikke, så er dette en kort og simpel forklaring på hvad et brand egentlig er og hvordan det kan gavne din virksomhed.

 

Et brand er din virksomheds ansigt udadtil. Brandet giver dine potentielle kunder en fornemmelse for, hvad det er de køber, inden de overhovedet køber det. Velkendte brands har naturligvis lettere ved at give denne fornemmelse, men man bør under alle omstændigheder forsøge at gøre sit bedste for at opbygge et brand.

Hvordan brander min sin virksomhed

At opbygge et brand gøres ved at gøre sig synlig og sende budskaber ud til sine potentielle kunder igennem forskellige markedsføringskanaler, for en netbutik er det naturligvis sværere end for veletablerede brands, da det for disse brands er lettere at købe en TV-reklame eller plakater ved busstoppesteder. Der findes dog muligheder såsom Google Display (online bannerannoncering), YouTube videoannoncering, hvis man skulle starte et sted. Fælles for disse er, at du kan starte med et meget lavt budget og kun betaler for hvad du får, enten i form af kliks eller personer der ser hele din reklame og reagerer på den. Det betyder naturligvis ikke, at man skal smide alle sine annoncekroner efter disse kanaler, dog bør de medtages som en del af den overordnede marketingstrategi.   

 

Når du har defineret din målgruppe, kan du gå i gang med at være kreativ omkring hvilke budskaber, som skal sendes ud gennem disse kanaler. Et godt eksempel er JYSK, som har gjort sig kendt på at brande sig på at have et godt tilbud. Der er mange muligheder og i virkeligheden sætter kun fantasien grænser. Ønsker du professionel hjælp til at opbygge et brand, så er ON!AD et kompetent reklamebureau med speciale i blandt andet branding, logo og visuel identitet

Sådan brander du din emballage billigt

Tilbage til eksemplet med webshoppen. Når dine kunder køber hos dig, skal du gøre oplevelsen så lækker som mulig. Dine kunder skal kunne huske dig, forhåbentlig også få nogle følelser associeret med dit brand (helst de gode af slagsen). Hvordan brander man så sin emballage billigt, hvis man ikke har et budget som Zalando eller RedBull? Det kan nemlig være dyrt for nogen, at købe emballage med trykt logo, da man i denne forbindelse ofte skal købe en stor mængde. Der findes også billigere alternativer, til dig som er i det helt tidlige stadie. Man kan eksempelvis benytte stickers, som klistres på emballagen.

smedsmo design plakat shop

 

Et godt eksempel er plakatshoppen SMEDSMO, som benytter klistermærker på sin forsendelsesemballage. Her er det værd at bemærke, hvordan man fra bestilling på websitet til modtagelse af ordren mødes af samme skrifttype såvel som design. Det giver kunden et godt indtryk og hæver kvaliteten. Ideen fungerer også med papkasser såvel som postæsker.

Mangler du paprør eller anden billig emballage?

Hos billigEmballage har vi altid et bredt udvalg af emballage på lager. Om du skal bruge paprør, papkasser, postæsker eller andet, så finder du den rette størrelse hos os. Ikke mindst, har vi de laveste priser på emballage!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar