Søg efter specifikke produkter her

1001 nats eventyr

oprettet d. under Iværksætteri

1001 nats eventyr

Tingene hænger ikke altid sammen når man er både iværksætter og familie far. Alle hverdage er hårdt booket op, først på daglig drift af virksomheden, og når man så kommer hjem, skal der laves mad, gøres rent, laves lektier og pakkes unger. Når klokken er 20.00 og den sidste unge er pakket, så har man endelig tid til arbejde igen. Men nu står den så på at få samlet op på noget af alt det man ikke nåede i løbet af dagen. Det er ikke nemt når man samtidig gerne vil udvikle forretningen.

 

Jo man kan jo da bare ansætte flere folk til alt det arbejde. Men vækst er dyrt, og det kræver likviditet til markedsføring m.m. Penge der helst skal tjenes før man kan investere dem, og som man helst ikke vil bruge til løn. Så hellere arbejde lidt hårdere selv.

 

Men hvad gør man så, når man har en portal som eksempelvis smartOrder, og man rigtig gerne vil udvikle på denne. Vores plan er at det skal være Danmarks største indkøbsportal af forbrugs produkter. Men det kræver en masse arbejde til programmering af systemet. Og uanset hvor godt systemet er, så sælger man ikke noget, hvis ikke der er produkter på den, og hvis ikke man finder produkterne på google.

 

Så jeg har lavet sit eget lille projekt. Jeg kalder det 1001 nats eventyrer. Når jeg har overskuddet til det, pukler jeg igennem og springer over en nattesøvn. Som regel minimum én gang om ugen. Det er kvalitets arbejdstid, for der er ingen telefoner der ringer, ingen mails man behøver at besvare, og ingen unger der kravler på en.

 

Indtil videre må I gerne grine af mig. Om 3 – 5 år er det måske lykkedes. Jeg er kommet igennem 1001 nætter, og smartOrder er Danmarks største indkøbs portal til danske virksomheder. Eller også er det aldrig vækstet og aldrig blevet til mere end det er nu. Uanset hvad, så er det mit personlige eventyr, og en historie jeg kan fortælle om hvordan det er at være iværksætter.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar