Søg efter specifikke produkter her

billigEmballage sponsorerer Makers Mod Corono

oprettet d. under Iværksætteri

billigEmballage sponsorerer Makers Mod Corono

Som billedet ovenover beskriver, er der brug for godkendt sikkerhedsværn til vores sundhedsfaglige personale.

For ærlig talt, kan hverken McD posen, vanddunken, plastikkassen eller melonen beskytte vores familie der arbejder i sundhedsvæsenet.

 

hos billigEmballage ved vi at disse tider er alt andet end som de plejer.

Corona epidemien er global og der er brug for at alle tager ansvar og gør sig selv nyttige, for at vi igen kan vende tilbage til dagligdagen som vi kender den.

Danmark er heldigvis så småt ved at åbne op, hvilket potentielt kan øge risikoen for at smitten spredes og vores sundhedsvæsen bliver presset.

 

Derfor var beslutningen nem, da Dk Makers kontaktede os hos billigEmballage, for at høre om vi ville sponsorerer deres nye initiativ; Makers Mod Corona,

en organisation af frivillige kræfter med en 3D printer, der tager en ekstra tørn og producerer visirholdere godkendt af sikkerhedsstyrelsen,

til brug på sygehusene og af medarbejdere ivores sundhedsvæsen. 

 

Dette siger Makers mod Corona:
 

Frivillige kræfter er lige nu i gang med at printe visirholdere, der skal fungere som værnemidler mod Covid-19.

Sundhedssektoren er presset og vi er mange, der gerne vil hjælpe hvor vi kan. Derfor har vi startet Makers mod Corona, for at være med til at beskytte vores sundhedspersonale.

Visirerne er godkendt til brug af Sikkerhedsstyrelsen under den nuværende sundhedskrise. Region Sjælland har godkendt designet af visirholderne til brug på danske hospitaler mv.

 

Vi er fan af iværksætteri, især de samfundsnyttige af slagsen. Derfor opfordre vi vores kunder og besøgende, til at besøge initiativet og hvis lommen ikke er for dyb,

opfordre vi jer også til at give en skilling eller to, til dette fantastiske initiativ, der skal passe på vores hårdt arbejdende sundhedspersonale.

 

Du kan læse mere om Dk Makers - Makers Mod Corona Her:

 

Vi kan med stolthed sige, at hos billigEmballage støtter vi op som officiel sponsor af Makers Mod Corona. 

 

Du fortjener et godt tilbud!:

 

For at fejre at de fleste danskere har været gode til at imødekomme kravene om at være ekstra forsigtige, tilbyder vi 20% rabat på vores "Forsigtig" tape:

Klik på billedet eller HER - for at gå til tilbuddet :)

 

 

billigEmballage er førende indenfor levering af emballage salg til webshops, butikker og private der søger god kundeservice, kvalitets emballage og andre produkter til forsendelse og pakning.

 

Kontakt os idag, og få en uforpligtende snak om dine behov til emballge og forsendelse af dine varer ud til dine kunder.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar